Αλεξανδρούπολη F.C: Μεταγραφικό “μπαμ” από Super League, με την απόκτηση του Δημήτρη Κομεσίδη

Αλεξανδρούπολη F.C: Μεταγραφικό “μπαμ” από Super League, με την απόκτηση του Δημήτρη Κομεσίδη

Μεταγραφικό “μπαμ” και σπουδαία ενίσχυση επιπέδου Super League για την Αλεξανδρούπολη F.C, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κομεσίδη.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προσέθεσε στο έμψυχο δυναμικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Super League. Ο 31χρονος στόπερ γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Λάρισα και ΟΦΗ, έχοντας πετύχει 2 ανόδους στην Super League, ενώ μετράει και πάνω από 70 συμμετοχές στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου μας.

Ο επαναπατρισμός του για χάρη της νεοφώτιστης στην Γ’ εθνική ομάδας του Έβρου, κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά φυσικά και τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, αφού του προσφέρει μια σπουδαία και έμπειρη λύση στα μετόπισθεν στο πρωτάθλημα που αρχίζει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Η Αλεξανδρούπολη ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εκτός έδρας στο Οφρύνιο Καβάλας κόντρα στην ομάδα του Αετού Οφρυνίου. Στο τελευταίο φιλικό τεστ, ο κ.Ουσταμπασίδης είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να κερδίζουν με 3-1 εκτός έδρας τον Πανθρακικό με δύο γκολ του Καρακασίδη και ένα του Παπαοικονόμου, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα.