Δίδυμο Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης προωθεί η Κυβέρνηση

Δίδυμο Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης προωθεί η Κυβέρνηση

Το δίδυμο των Κώστα Χατζημιχαήλ και Κώστα Χατζηκωνσταντίνου ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αντίστοιχα, φαίνεται να προωθεί η Κυβέρνηση για την ηγεσία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης, είναι οι δυο επιλογές για την δυαρχία που επιλέχθηκε να υπάρξει στον ΟΛΑ όπως έγραψε το Evros-news.gr πριν από μια εβδομάδα και για την οποία απαιτείται ειδική νομοθετική ρύθμιση, ώστε να την προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ που είναι και ο μοναδικός μέτοχος και τυπικά αποφασίζει μέσω Γενικής Συνέλευσης για το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο πρώτος “κόπηκε” ως γνωστόν τελευταία στιγμή από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου και ενώ είχε ιδιαίτερη δυναμική για να εκλεγεί. Δεν υπάρχει επίσης κανένα πρόβλημα με τα τυπικά προσόντα, αφού διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ που προβλέπεται και απλά κάποιοι διαδίδουν κάποιοι το αντίθετο στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν ξανά ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα, για το οποίο είναι αλήθεια ότι… επιστράτευσαν όσες κομματικές γνωριμίες έχουν, μήπως και καταφέρουν κάτι.

Ο κ.Χατζηκωνσταντίνου είναι ως γνωστόν Πρόεδρος και στο Ναυτικό Όμιλο της πόλης και έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον κ.Χατζημιχαήλ (είναι και οι δύο Καππαδόκες), κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να συνεργαστούν άψογα μεταξύ τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάνει μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος, υπέρμαχος του οποίου είναι ο βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να πετύχει οτιδήποτε. Τίποτα βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ιδιαίτερα σε ένα κόμμα που τέτοιες κινήσεις φέρνουν αποτελέσματα, όμως φαίνεται ότι στο επιτελείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να έχουν κατασταλάξει στο δίδυμο Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου. Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δυο προέρχονται από το περιβόητο Μητρώο Στελεχών. Ίδωμεν…

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*