Διδυμότειχο: Διογκώνεται το κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω και της Εμποροπανήγυρης (φωτορεπορτάζ)

Διδυμότειχο: Διογκώνεται το κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω και της Εμποροπανήγυρης (φωτορεπορτάζ)

Διογκώθηκε από χθες το ήδη σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη του Διδυμοτείχου, αφού μετά το κλείσιμο του κομματιού στον κάθετο άξονα μεταξύ των δύο εξόδων-εισόδων της πόλης λόγω έργων, η Εμποροπανήγυρη που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, επιδεινώνει την κατάσταση.

Όπως είναι γνωστό, επειδή γίνονται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στην γέφυρα αλλά και κάποια ακόμα τμήματα του οδόστρωμα του δρόμου που περνάει έξω από την πόλη με κατεύθυνση την Ορεστιάδα, εδώ και κάποιες ημέρες αυτό είναι κλειστό και όλη η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσα στην πόλη από την γέφυρα που υπάρχει στη νότια πλευρά και την οδό Βασιλέως Γεωργίου. Από εκεί περνούν και βαριά οχήματα διεθνών μεταφορών, νταλίκες από Βουλγαρία, Τουρκία και όχι μόνο,  κάτι που έχει επιβαρύνει σημαντικά την κίνηση.

Τώρα που ξεκίνησε η Εμποροπανήγυρη και διεξάγεται στον περιφερειακό δρόμο που οδηγούσε από την δυτική πλευρά προς την Ορεστιάδα, είναι κλειστό και αυτό το κομμάτι και τα αυτοκίνητα περνούν μέσα από την πόλη και αυτά. Ιδιαίτερα μετά και την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία και επειδή το βασικό συγκρότημα βρίσκεται δίπλα στον δρόμο απ’ όπου διέρχονται όλα τα οχήματα, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και οι οδηγοί αλλά και οι πεζοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Επίσης, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου βρίσκονται συγκεντρωμένα αρκετά καφέ, από τα οποία κάποια έχουν πάρα πολύ κόσμο όλη την ημέρα αλλά και το βράδυ, όπως το Parrot’s Beak για παράδειγμα, που είναι ασφυκτικά γεμάτο συνεχώς και από μπροστά περνούν συνέχεια αυτοκίνητα και νταλίκες.

Γιατί κάποιοι μπορεί να κάνουν… χιούμορ λέγοντας “επιτέλους είδαμε μεγάλη κίνηση στην έρημη πόλη μας”, όμως σίγουρα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αυτό θα παραμένει.