Σπίτι του ΤΩΡΑ: Καθηγητής Χημείας στην Κέρκυρα μιλάει απαράδεκτα και προσβλητικά για Κολοκοτρώνη, Παύλο Μελά

Σπίτι του ΤΩΡΑ: Καθηγητής Χημείας στην Κέρκυρα μιλάει απαράδεκτα και προσβλητικά για Κολοκοτρώνη, Παύλο Μελά

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο τράβηξαν μαθητές σχολείου της Κέρκυρας. Σε αυτό εμφανίζεται ένας καθηγητής Χημείας να σχολιάζει με απαράδεκτο και αντεθνικό τρόπο ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα.

Ο καθηγητής ακούγεται να κατηγορεί τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη ότι σκότωσαν παιδιά και γυναίκες, ενώ υποστηρίζει πως η Μπουμπουλίνα εξαγόραζε ζωές έναντι χρυσαφικών.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα» λέει, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και δεν ήταν ήρωας».

Ένας μαθητής τον διακόπτει λέγοντας: «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος». Ο καθηγητής του απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (…) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του έκανε θρύψαλα μικρά κρανία Εβραιόπουλων. Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

Το υπουργείο Παιδείας έπρεπε να επέμβει ΧΘΕΣ και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να στείλει στο σπίτι του αυτόν τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΥΠΟ που μπαίνει στην αίθουσα για να διδάξει ελληνόπουλα και αντί να ασχοληθεί με το αντικείμενο του, την Χημεία, βγάζει τα… ψυχοπαθητικά, προφανώς αριστερά του απωθημένα. Πολύ σωστά ένας μαθητής ακούγεται να του λέει:΅Είστε Έλληνας με αυτά που λέτε”;

2 Σχόλια

  1. Δεν είμαι ρομπότ

    Εξορία στον ανθέλληνα.

  2. Κάθε χρόνο κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Οι μαθητές των σχολείων στα οποία έχει υπηρετήσει το γνωρίζουν,όπως και οι καθηγητέςς και φυσικά οι διευθυντές, οι οποίοι κάθε χρόνο δέχονται δυσαρεστημένους γονείς εξαιτίας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*