Επισκέπτεσαι την Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου; Ψώνισε τα κρέατα σου απ’ την πολυβραβευμένη ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ

Επισκέπτεσαι την Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου; Ψώνισε τα κρέατα σου απ’ την πολυβραβευμένη ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ

Επισκέπτεσαι αυτές τις ημέρες την παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη του Διδυμοτείχου; Μην ξεχάσεις φεύγοντας να περάσεις από την πολυβραβευμένη Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο του Διδυμοτείχου (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600) για να ψωνίσεις τα κρέατα σου.

Μπορείτε να προμηθευθείτε τον παραδοσιακό και ασύγκριτο Καβουρμά που μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες και βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο ποιότητας, αλλά και τα επίσης βραβευμένα λουκάνικα και τα άλλα γνήσια, ολόφρεσκα και υγιεινά κρέατα του. Η Κρεαταγορά του Χρήστου Δελιντζή έχει σαρώσει τα βραβεία ποιότητας, γεύσης, αλλά πάνω απ’ όλα έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το βραβείο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ των πελατών της. 

Μετά το βραβείο Ρεκόρ Γκίνες που πήρε ο Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ το 2017, ήρθε πέρυσι, το 2018 και η ανάδειξη του ως πρώτου σε ποιότητα και γεύση μεταξύ δεκάδων ελληνικών προϊόντων, από την κριτική επιτροπή της 6ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων, στο πλαίσιο της έκθεσης  MEAT&GRILL DAYS 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.

Σ ε αυτή την σημαντική έκθεση ειδών κρέατος, με την συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, η Κρεαταγορά του Χρήστου Δελιντζή… σάρωσε τα βραβεία ποιότητας με τα προϊόντα της. Ο φημισμένος, παραδοσιακός Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας και την πρώτη θέση, τα χωριάτικα λουκάνικα του, το Ψιλό και το Χοντρό, κατέκτησαν Αργυρά Βραβεία Ποιότητας και την δεύτερη θέση και το γεμιστό Μπιφτέκι του το Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας και την τρίτη θέση.

Την αξιολόγηση έκαναν καταξιωμένοι γευσιγνώστες, ειδικοί τροφίμων και chef από Ελλάδα και εξωτερικό, με τους Γερμανούς να έχουν την πλειοψηφία. Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός και τα προϊόντα του Χρήστου Δελιντζή είχαν να αντιμετωπίσουν αυτά πολύ μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιρειών και βιομηχανιών κρέατος από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 

Μετά από τα καθημερινά βραβεία ποιότητας και εμπιστοσύνης που απονέμουν οι πελάτες-καταναλωτές της Κρεαταγοράς Δελιντζή, που βρίσκεται στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), ήρθαν και καταξιωμένοι ειδικοί του χώρου να επιλέξουν προϊόντα της Θράκης, του Έβρου και του Διδυμοτείχου, ανάμεσα από δεκάδες άλλα που επίσης διαγωνίστηκαν και να τα αναδείξουν κορυφαία.