Διδυμότειχο: Βόλτα στην Εμποροπανήγυρη και μετά στο ΑΒΑΤΟΝ για κοντοσούβλια, κοκορέτσια στο εκπληκτικό του περιβάλλον

Διδυμότειχο: Βόλτα στην Εμποροπανήγυρη και μετά στο ΑΒΑΤΟΝ για κοντοσούβλια, κοκορέτσια στο εκπληκτικό του περιβάλλον

Θα βρεθείς σήμερα στο Διδυμότειχο για βόλτα στην Εμποροπανήγυρη που συνεχίζεται ως αύριο; Από εκεί… καρφί για το ΑΒΑΤΟΝ, στην οδό Νίκης 2 δίπλα στην Μεραρχία, όπου στον εκπληκτικό του χώρο σε περιμένουν ως έξτρα μενού κοντοσούβλια, κοκορέτσια και ψητά της ώρας(για παραγγελίες 2553023545).

Στο ΑΒΑΤΟΝ, με το ιδιαίτερο, μοναδικό και ξεχωριστό περιβάλλον αλλά και τις μοναδικές γεύσεις, ξεκίνησε ήδη Φθινοπωρινή και Χειμερινή σεζόν. Πάρε την οικογένεια,τους φίλους και γνωστούς, τη παρέα σου και ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και ατμόσφαιρας που όμοια της δεν συναντάς στην πόλη και τη περιοχή.

Η επιλογή στο Διδυμότειχο είναι μία. Τεχνοχώρος Πολιτισμού και Διασκέδασης ΑΒΑΤΟΝ. Wine Bar-Cafe-Pizzeria-Εστιατόριο στην οδό Νίκης 2 (έναντι Μεραρχίας). 

Σε έναν εκπληκτικό μουσειακό χώρο εστίασης, όπου ιστορία και πολιτισμός παντρεύονται αρμονικά με σπουδαίες γεύσεις και μουσικές τις Δύσης και της Ανατολής, θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία απόλαυσης και ανεπανάληπτου περιβάλλοντος.

Απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας, δίπλα στις τοιχογραφίες και στα γλυπτά μας, όπου ξεδιπλώνεται η ιστορία του Διδυμοτείχου και της ευρύτερης περιοχής. 

 Στους χώρους του ΑΒΑΤΟΝ, συνδυάζονται αρμονικά οι παραδοσιακές γεύσεις με την σύγχρονη κουζίνα, δημιουργώντας ευχάριστες γευστικές απολαύσεις. 

Λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος, όπου μπορείτε να δείτε διάφορα αντικείμενα της λαογραφικής μας κληρονομιάς, αλλά και εκθέσεις καλλιτεχνών. 

Ο Τεχνοχώρος Πολιτισμού και Διασκέδασης ΑΒΑΤΟΝ, είναι το σημείο αναφοράς στο Διδυμότειχο αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Θα μας βρείτε

Νίκης 2 (έναντι Μεραρχίας)

Τηλ: 2553023545  

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*