Διδυμότειχο: Θα εκπαιδευτούν στην Σχολή Αστυφυλάκων και οι 1.500 ειδικοί φρουροί που προσλαμβάνονται;

Διδυμότειχο: Θα εκπαιδευτούν στην Σχολή Αστυφυλάκων και οι 1.500 ειδικοί φρουροί που προσλαμβάνονται;

Η προκήρυξη πρόσληψης 5 ατόμων από την Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών λόγω της εκπαίδευσης υπό πρόσληψη ειδικών φρουρών και μάλιστα η αναφορά σε 1.500, όσοι και θα προσληφθούν, σίγουρα γεννά ερωτηματικά.

Μέχρι τώρα αυτό που είχε γραφτεί και ακουστεί, ήταν πως οι 1.000 από αυτούς θα εκπαιδευτούν για 3 μήνες στην αντίστοιχη Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής και οι υπόλοιποι 500 μόνο στο Διδυμότειχο. Όμως σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 19 Σεπτεμβρίου το λέει ξεκάθαρα για ποιον λόγο γίνεται η προκήρυξη πρόσληψης των 5 ατόμων:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (02) μηνών, συνολικά πέντε (05) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, που εδρεύει στο Δήμο Διδυμοτείχου του Νομού Έβρου, για τις ανάγκες εκπαίδευσης χιλίων πεντακοσίων (1500) υπό πρόσληψη ειδικών φρουρών. 

Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδιαίτερα θετική για το Διδυμοτείχου, αφού ένας τόσο μεγάλος αριθμός μαθητών σίγουρα θα… τονώσει με πολλούς τρόπους την ζωή στην πόλη του Έβρου. Ίσως όμως εκ παραδρομής να αναφέρεται όλος ο αριθμός των προσληφθέντων ειδικών φρουρών. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις, ώστε να δούμε τι πραγματικά θα ισχύσει.

Όσον αφορά τις ειδικότητες που αναζητούνται για πρόσληψη, πρόκειται για:

Μπορείτε να δείτε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ