Γ’ εθνική: Καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα για την F.C. Αλεξανδρούπολης και άδικη ήττα 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ’ εθνική: Καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα για την F.C. Αλεξανδρούπολης και άδικη ήττα 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, η F.C Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα, αφού έχασε στο Οφρύνιο από τον τποπικό Αετό 2-1, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη ωστόσο έδειξε σημάδια που μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν και ενθαρρυντικά για τη συνέχεια και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στον αγώνα. Τότε ο Παύλος Ευθυμιάδης κατάφερε να βρει δίχτυα από σέντρα του Σεβαστού Γκαβανόζη και να κόψει προσωρινά τα φτερά του Αετού, που κατέβαινε στο ματς ως το απόλυτο φαβορί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Gepostet von Natasa Lalovic Logara am Sonntag, 22. September 2019

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πάντως, το Οφρύνιο κατάφερε να βρει τις λύσεις και να ανατρέψει την κατάσταση με τους δυο κορυφαίους επιθετικούς που διαθέτει. Αρχικά ο Αποστολίδης λίγο πριν το ημίχρονο εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Δορουγιδένη και ισοφάρισε, ενώ δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (55′), ο Δουμάνης βρήκε δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και ενώ σε εκείνο το σημείο η Αλεξανδρούπολη έχασε με τραυματισμό το μεγάλο της αστέρι, τον Δημήτρη Κομεσίδη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρόλα αυτά οι παίκτες της Ένωσης Αλεξανδρούπολης δεν τα παράτησαν και παραλίγο να κλέψουν τον βαθμό στο τέλος, καθώς στο 87′ απείλησε ο Παπαοικονόμου αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα τα δίχτυα. Σε κάθε περίπτωση παρά την ήττα, η εικόνα της Αλεξανδρούπολης ήταν αρκετά καλή απέναντι σε μια από τις ομάδες που θεωρούνται από τα φαβορί του πρωταθλήματος και προϊόντος του χρόνου δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης (55′ λ.τ. Γκουντενούδης), Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Ευθυμιάδης, Μάζης, Παπαϊκονόμου, Παπαδάκης (25′ λ.τ. Ευαγγελίδης).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Προβατίδης): Κυφωνίδης, Γιάννα, Καλατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Έλεζι, Ουζούνογλου, Αποστολίδης, Δουμάνης, Τσιλόγλου.

Πηγή: thrakisports.gr