Σε Ορεστιάδα και Νέα Βύσσα, έρχεται η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως το πρώτο 10ήμερο Οκτωβρίου

Σε Ορεστιάδα και Νέα Βύσσα, έρχεται η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως το πρώτο 10ήμερο Οκτωβρίου

Στην Ορεστιάδα αλλά και τη Νέα Βύσσα αναμένεται να βρεθεί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και συγκεκριμένα το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Η κ.Κεραμέως θα επισκεφθεί την περιοχή στις 9 ή 10 Οκτωβρίου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης στην διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, θα βρεθεί σίγουρα στο Καραθεοδώρειο Δημοτικό Σχολείο Νέας Βύσσας προκειμένου να εγκαινιάσει την βιβλιοθήκη του σχολείου, που διαμορφώθηκε με την βοήθεια της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”(εργαζόμενοι της εταιρείας Teleperformance συγκέντρωσαν τα χρήματα για τη διαμόρφωση της βιβλιοθήκης) , ενώ παράλληλα ενίσχυσε και στον εξοπλισμό με τεχνολογικό εκπαιδευτικό και αθλητικό υλικό, διαμορφώνοντας μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο την αυλή.

Η υπουργός Παιδείας αναμένεται να επισκεφθεί τα Τμήματα Γεωπονίας-Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σχολικές μονάδες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής από  το δήμαρχο και άλλους εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*