Ξέφυγε απαράδεκτα ο Αμοιρίδης – Προσωπικές επιθέσεις σε Τσαλικίδη, Τσώνη: “Ευχαριστημένος που δεν τον πήραν με ντομάτες”

Ξέφυγε απαράδεκτα ο Αμοιρίδης – Προσωπικές επιθέσεις σε Τσαλικίδη, Τσώνη: “Ευχαριστημένος που δεν τον πήραν με ντομάτες”

Ξέφυγε απαράδεκτα ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, της “Περιφερειακής Σύνθεσης” του Χριστόδουλου Τοψίδη, αφού εξαπέλυσε προσωπικές επιθέσεις με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς, κατά του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη.

Ο κατήφορος δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει τέλος για τον κ.Αμοιρίδη, που είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί πλέον την ήττα της παράταξης του στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Είχε πιστέψει και αυτός, ότι θα επέστρεφε μαζί της στην διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα αναλάμβανε κάποιο ρόλο, αλλά δεν είναι παρά μόνο ένας απλός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Κι εκεί που πριν τρία χρόνια προορίζονταν για Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ή ακόμα και Περιφερειάρχης κάποια στιγμή, ενώ το όνομα του ακούγονταν και για υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ, οι προσωπικές επιλογές του τον έφεραν στο σημείο να προκαλεί μόνο θλίψη με όσα γράφει εναντίον όσων τους παρίστανε τον φίλο μέχρι πριν λίγους μήνες. Εννοούμε το Νίκο Τσαλικίδη, μέχρι να αποφασίσει αυτός αν θα είναι υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο ή συμπορευθεί με τον κ.Τοψίδη και τις συναντήσεις και συζητήσεις που είχε μαζί του.

Έφτασε δυστυχώς στο σημείο να γράφει για τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης: “Θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένος ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης που δεν τον πήραν με τις ντομάτες γιατί 2 χρόνια μετά δεν κατάφερε ούτε τους υπεύθυνους για την κατάρρευση της γέφυρας να εντοπίσει”, αναφερόμενος στη γέφυρα Κομψάτου.

Δείτε την απαράδεκτη προσωπική, υβριστική, ειρωνική και σίγουρα χυδαία επίθεση του κ.Αμοιρίδη:

Αυτή η απαράδεκτη προσωπική επίθεση είναι χαρακτηριστικό ότι “πάγωσε” ακόμα και τους φίλους της σελίδας του στο facebook και με εξαίρεση τους απλούς περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολιτευόμενης παράταξης του, Θόδωρο Μαρκόπουλο, Κώστα Εξακουστό αλλά και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που και αυτός πήγαινε για Περιφερειάρχης, δήμαρχος, βουλευτής και είναι πλέον… απλός πολίτης, κανένας δεν σχολίασε θετικά αυτό το απαράδεκτο παραλήρημα του.

Ο άνθρωπος που επέστρεψε να γίνει στη Ρουμανία… σκυλάδικο το

τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας, ειρωνεύεται τον Θανάση Τσώνη

Ο κατήφορος του Μιχάλη Αμοιρίδη όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έκανε τις επόμενες ημέρες άγρια προσωπική επίθεση, με απαράδεκτους ειρωνικούς χαρακτηρισμιούς, στον Εβρίτη Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Θανάση Τσώνη, ένα νέο παιδί που έθεσε πρώτη φορά υποψηφιότητα και ο λαός του νομού μας τον τίμησε με την ψήφο του. Με εκφράσεις όπως: “Δεν χρειάζονται φαιδρές δηλώσεις και φωτογραφίες ανάλαφρων και αδιάβαστων περιφερειακών celebrity. Δεν χρειάζονται νέες συσκέψεις και λόγια στον αέρα. Χρειάζονται πράξεις. Η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα ζητήματα και οι δηλώσεις ‘’πολυταξιδεμένων’’ αρμόδιων αντιπεριφερειάρχων, ως σαν να ειρωνεύονται και να μην αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα των γεγονότων, μόνο θλίψη προκαλεί”.

Συμφωνούμε με την αναφορά του κ.Αμοιρίδη σε θλίψη, μόνο που η δική του συμπεριφορά και στάση την προκαλεί. Κατηγορεί τον Θανάση Τσώνη, όταν αυτός ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού το 2015, επέτρεψε να μετατραπεί σε… σκυλάδικο το τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση της Ρουμανίας κιαι γίναμε ρεζίλι των… σκυλιών; Τότε που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Μάλιστα είχε δημοσιευθεί και σχετικό βίντεο με μπουζούκια και… σπασμένα πιάτα. Έτσι προσπαθούσε να διαφημίσει τουριστικά την Περιφέρεια μας όταν αυτός ήταν αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο κ.Αμοιρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα όλα αυτά είχαν προκαλέσει την οργή του Προέδρου των Ξενοδόχων Θράκης και Γενικού Γραμματέα της Πσαννελήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, του Αλεξανδρουπολίτη Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου, ενός εκ των πιο σοβαρών ανθρώπων στο χώρο του τουρισμού, ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status είχε πει εναντίον του Μιχάλη Αμοιρίδη: «Είμαι σοκαρισμένος με όσα είδα στο βίντεο. Και δεν είμαι ο μόνος που σοκαρίστηκε. Χτες μάλιστα δέχτηκα τηλεφώνημα από τον τρίτο αντιπρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων, τον Κώστα το Λεβέντη, ο οποίος μου μετέφερε τις προσωπικές του εντυπώσεις από το Βουκουρέστι με τα χειρότερα λόγια και για τον διασυρμό που υποστήκαμε. Θλίβομαι για λογαριασμό του αντιπεριφερειάρχη, διότι δεν βρήκε το σθένος να αναγνωρίσει το λάθος του και την παράληψη για όσα συνέβησαν. Το βίντεο τον διαψεύδει. Μιλάμε για τον ορισμό του διασυρμού. Ντροπή του, όλα έγιναν με τη δική του εντολή».

Ιδού και κάποια από τα ρεπορτάζ της τότε εποχής, με τον Μιχάλη Αμοιρίδη Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού:

-ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: Στο Βουκουρέστι διασυρθήκαμε εξ’ αιτίας του Μιχάλη Αμοιρίδη!

-Απίστευτο! Ενώ η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ισχυρίζεται οτι “τιμήθηκε με την συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστη της Ρουμανίας”, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Θράκης ξεσπάθωσε για δεύτερη φορά για το “δίδυμο” του Τουρισμού!!!

Όσο γι’ αυτά που αναφέρει για… ανάλαφρους celebrity και “πολυταξιδεμένους” αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες, σίγουρα εδώ ισχύει το… κοίτα ποιος μιλάει. Γιατί στο διάστημα που ο συγχωρεμένος Γιώργος Παυλίδης είχε τοποθετήσει τον Μιχάλη Αμοιρίδη αρμόδιο για τον τουρισμό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, είχε χρησιμοποιήσει κατά κόρον την θέση αυτή για την προσωπική του αυτοπροβολή και ενώ τα αποτελέσματα που έφερε ήταν μηδαμινά. Δεν μπορεί αυτός, που ταξίδευε τότε με έξοδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ (και σωστά) να ειρωνεύεται τώρα τον κ.Τσώνη επειδή ως ιδιώτης έκανε στην ζωή του πολλά ταξίδια, τα οποία πλήρωνε από την τσέπη του.

Θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από τον επικεφαλής της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, τον Χριστόδουλο Τοψίδη, να… μαζέψει τον Μιχάλη Αμνοιρίδη, αλλά είναι τζάμπα κόπος. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι δεν ελέγχει πλέον κανέναν, ενώ ειδικά ο Αμοιρίδης ήταν αυτός που αποδείχθηκε με επίσημες δηλώσεις πως ξεκίνησε και μεθόδευσε την υποψηφιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, μαζί με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη. Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που παρίσταναν τον φίλο στον Δημήτρη Πέτροβιτς και τον διαβεβαίωναν ότι θα τον στηρίξουν αν είναι απέναντι στον Χρήστο Μέτιο. Για τέτοιους ανθρώπους μιλάμε.