Πολυκοινωνικό: Ο Ραπτόπουλος ευχαριστεί τους βιβλιοπώλες για την δωρεά σχολικών ειδών. Ο Γερακόπουλος αγόραζε παραμύθια απ’ τη… Θεσσαλονίκη

Πολυκοινωνικό: Ο Ραπτόπουλος ευχαριστεί τους βιβλιοπώλες για την δωρεά σχολικών ειδών. Ο Γερακόπουλος αγόραζε παραμύθια απ’ τη… Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους βιβλιοπώλες της Αλεξανδρούπολης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δώρισαν σχολικά είδη για την στήριξη μαθητών και μαθητριών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εξέδωσε ο νέος Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Νίκος Ραπτόπουλος. Την ίδια στιγμή πάντως, ο πρώην Πρόεδρος Χρήστος Γερακόπουλος αγόραζε παραμύθια για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών από την… Θεσσαλονίκη.

Άξιοι συγχαρητηρίων φυσικά οι επαγγελματίες της πόλης, που όπως αναφέρεται χαρακτηριστκά και στην ανακοίνωση, ανταποκρίθηκαν με περίσσεια ευαισθησία στο κάλεσμα για δωρεά σχολικών ειδών. Κι αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα το έκαναν ακόμα και αν μάθαιναν ότι ο πρώην Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος, αυτός που ζητούσε πρώτα να δημοσιευθεί η απόφαση ανάληψης των καθηκόντων του κ.Ραπτόπουλου και του νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να αποχωριστεί την καρέκλα του και μαζί τον μισθό της θέσης, όταν επρόκειτο να αγοραστούν παραμύθια για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του δήμου Αλεξανδρούπολης, επέλεξε μια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη για να δώσει  πάνω από 3.000 ευρώ.  Την ίδια στιγμή δηλαδή που ζητούσαν από τους βιβλιοπώλες να δείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία, ο κ.Γερακόπουλος αποφάσιζε όταν θα δίνονταν χρήματα για αγορά παραμυθιών, το μεγαλύτερο μέρος να πάει στην… Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 12 Σεπτεμβρίου

ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για να είμαστε όμως δίκαιοι, αγοράστηκαν παραμύθια για τον ίδιο σκοπό και από βιβλιοπωλείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά για αυτή την αγορά δόθηκαν πολύ λιγότερα χρήματα και συγκεκριμένα 1.700 ευρώ περίπου. Τα επισημαίνουμε αυτά για να φανεί  ο τρόπος λειτουργίας της δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, του οποίου στενός συνεργάτης είναι ο Χρήστος Γερακόπουλος.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ επίσης 12 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πολυκοινωνικού στους βιβλιοπώλες για την δωρεά σχολικών ειδών

“Ο Πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τους βιβλιοπώλες της Αλεξανδρούπολης που ανταποκρίθηκαν με περίσσεια ευαισθησία στο κάλεσμα για δωρεά σχολικών ειδών, για τη στήριξη μαθητών και μαθητριών από οικογένειες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Η κατάθεση ψυχής όλων σας, κατέδειξε περίτρανα ότι τέτοιες ώρες με αγάπη και αλληλεγγύη, φέρνουμε κοντά σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια αυτούς που μπορούν και έχουν την καλοσύνη να βοηθήσουν.

Με καλοσύνη και αλληλεγγύη αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε την κοινωνία μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα παρακάτω βιβλιοπωλεία:

ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  (Λ. Δημοκρατίας 230).

ΒΕΡΓΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  «ΤΑΠ-ΤΑΠ»  (14ης Μαΐου 75).

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ ΣΙΑ  (Ε. Βενιζέλου 49).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ  (Ανδριανουπόλεως 4Α).

ΚΑΪΣΑ ΛΕΜΟΝΙΑ  «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»  (Λ. Μάκρης 23).

ΛΟΥΚΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  (Λ. Δημοκρατίας 380).

ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ  (Άβαντος 22).

ΠΑΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  «ΤΡΑΜ»  (Ελ. Βενιζέλου 46).

ΠΕΤΚΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ  (Λ. Δημοκρατίας 142).

ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  (Ι. Καβύρη 50).

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  (Δημοκρίτου 2 – Ν. Χιλή).

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και καλές δουλειές

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ