Ο Γιώργος Καίσας, οι κρατικές διαφημίσεις, το Documento και το… Evros-news.gr

Ο Γιώργος Καίσας, οι κρατικές διαφημίσεις, το Documento και το… Evros-news.gr

Όταν έχεις εκλεγεί το 2015 πρώτος σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο και στις 7 Ιουλίου του 2019 έρχεται τέταρτος και… καταϊδρωμένος, πίσω από τους καινούργιους Μενέλαο Μαλτέζο και Βασίλη Τσολακίδη, τότε ότι και αν κάνεις μέσω του facebook, δεν πείθεις ούτε τους οπαδούς του κόμματος σου.

Στον τέως βουλευτή Γιώργο Καίσα αναφερόμαστε, ο οποίος δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook δημοσίευμα που αφορά τις διαμαρτυρίες του εκδότη της φανατικής υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδας DOCUMENTO, του γνωστού και μη εξαιρετέου Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί όπως λέει, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης… κόβει τις διαφημίσεις από την εφημερίδα του για να την στραγγαλίσει οικονομικά. Η συγκεκριμένη εφημερίδα βέβαια είχε… προνομιακή διαφημιστική αντιμετώπιση επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό προφανώς νομίζει ο Βαξεβάνης αλλά και ο κ.Καίσας, ότι το ξεχάσαμε όσοι είμαστε στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνταξιούχος γιατρός πλέον Γιώργος Καίσας, αντί να ασχολείται με το συγκεκριμένο αθηναϊκό έντυπο, θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί επί 2,5 χρόνια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε το ίδιο με το Evros-news.gr. Στο διάστημα που βρίσκεται στον “αέρα” του διαδικτύου το Evos-news.gr και ενώ με βάση τα επίσημα στατιστικά είναι το πρώτο σε “επισκεψιμότητα” σάιτ του Έβρου, ήταν το μοναδικό που η Κυβέρνηση του κόμματος στο οποίο ήταν βουλευτής, δεν έδωσε ούτε μια φορά την κρατική διαφήμιση που δικαιούμαστε. Το έκανε προφανώς επειδή δεν ήταν αρεστά αυτά που έγραφε και την έντονη κριτική που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους τοπικούς βουλευτές του. Κυρίως στην συνάδερφο του Νατάσα Γκαρά, η οποία απ’ ότι γνωρίζουμε ασχολούνταν με το θέμα της διανομής κρατικής διαφήμισης στα ΜΜΕ του νομού Έβρου.

Την στιγμή που άλλα σάιτ του Έβρου, με πολύ λιγότερους αναγνώστες και χαμηλή “επισκεψιμότητα”, διαφήμιζαν τον ΟΠΑΠ και την ΔΕΠΑ, τις δυο διαφημίσεις που… μοίραζε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εμείς είμαστε αποκλεισμένοι.  Κατά σύμπτωση, όλα αυτά που είχαν τις δυο συγκεκριμένες διαφημίσεις και έσοδα μερικές εκατοντάδες ευρώ τον μήνα, είτε ανήκαν σε κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε δεν ασκούσαν την παραμικρή κριτική. Αντίθετα,… αποθέωναν κάθε τόσο την κ.Γκαρά, ενώ ο Γιώργος Καίσας είχε… μόνιμο στασίδι στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, η οποία είναι γνωστό ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε φιλοκυβερνητική γραμμή. Κι εμείς δεν λέμε να μην παίρνουν οι υπόλοιποι, αλλά είναι απαράδεκτοι οι αποκλεισμοί που υπήρξαν, νομίζοντας ότι θα μας υποχρεώσουν να τους… προσκυνήσουμε.

Τον έπιασε λοιπόν τώρα ο πόνος για τον Βαξεβάνη, το DOCUMENTO και το αντικειμενικό μοίρασμα της διαφήμισης τον κύριο Καίσα, όταν στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ξεκάθαρες διακρίσεις στο νομό Έβρου και είχαν αποκλεισμένο το Evros-news.gr αν και δικαιούνταν πρώτο απ’ όλα τα υπόλοιπα σάιτ να πάρει κρατική διαφήμιση;