Άδωνις Γεωργιάδης εκτός τόπου και χρόνου: “Στον Έβρο δεν περνάει πλέον κανένας λαθρομετανάστης”!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άδωνις Γεωργιάδης εκτός τόπου και χρόνου: “Στον Έβρο δεν περνάει πλέον κανένας λαθρομετανάστης”!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερα να κοιτάζει τα θέματα του υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο προίσταται ο Άδωνις Γεωργιάδης, πως θα προχωρήσει για παράδειγμα η επένδυση του Ελληνικού και θα μπουν οι μπουλντόζες και να μην ασχολείται με το λαθρομεταναστευτικό, γιατί πετάει… κοτσάνες όπως η σημερινή στην πρωινή εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΪ.

Συγκεκρικένα, κατά την διάρκεια της εκπομπής με παρουσιαστές τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου και απαντώντας στην παρατήρηση ότι ο Έβρος είναι ξέφραγο αμπέλι, ο υπουργός Ανάπτυξης το… πέταξε: “Στον Έβρο είναι μια χαρά τα πράγματα. Στον Έβρο δεν περνάει πλέον κανένας. Οι μόνοι που περνάνε απ’ τον Έβρο, είναι αυτοί που έχουμν βγάλει ένα καινούργιο κόλπο, που δεν θα το πω τώρα στην τηλεόραση να μην τους δίνω και ιδέες. Αυτοί έχουν το κόλπο και περνάνε. Ο Έβρος είναι γενικά καλά φυλαγμένος. Γιατί είναι ξηρά. Στην θάλασσα δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολη η φύλαξη και υπάρχει το πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ την συγκεκριμένη… εκτός τόπου και χρόνου ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη στο 16:45”

Ας του εξηγήσει κάποιος του υπουργού Ανάπτυξης, ότι καθημερινά γίνεται… πάρτι. Πριν λίγο η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε την σύλληψη έξι (6) αλλοδαπών διακινητών, ηλικίας 42, 30, 29, 28, 23 και 21 ετών, οι οποίοι σήμερα και προχθές συνελήφθησαν γιατί μετέφεραν συνολικά 22 λαθρομεταναστών.Μάλιστα καθημερινά δεκάδες περνούν είτε από τον ποταμό Έβρο, είτε έρχοντυαι με βάρκες από την Τουρκία στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και τους μαζεύει το Λιμενικό. Μην λέει λοιπόν τέτοια πράγματα και δικαιολογημένα αγανακτούν οι αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των συνόρων και συνέχεια ζητούν από την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενίσχυση των μέτρων κιαι του προσωπικού για να υπάρξει μείωση των ροών και αποτροπή εισόδου στην χώρα μας.

Στο μόνο που είχε δίκιο για το συγκεκριμένο ζήτημα και το Evros-news.gr συμφωνεί γιατί είναι από τα λίγα ελληνικά σάιτ που χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο όρο, είναι ότι αν εξαιρέσουμε τους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι ελάχιστοι πλέον σε αριθμό, η συντριπτική πλειοψηφία είναι… λαθρομετανάστες. Σωστά λοιπόν ανάφερε ο Άδωνις Γεωγιάδης ότι: “Σε όλη τη νομοθεσία την ελληνική και την ευρωπαϊκή, υπάρχει κατά κόρον ο όρος λαθρομετανάστης. Σε 400 διαφορετικούς νόμους υπάρχει η λέξη λαθρομετανάστης. Είναι ρατσιστική η ελληνική νομοθεσία; Ο όρος δεν είναι ρατσιστικός γιατί δηλώνει ότι κάποιος έχει έρθει στην χώρα παράνομα και όχι ότι είναι κατώτερος. Όταν λες κάποιον λαθρεπιβάτη, δεν λες ότι είναι κατώτερος, αλλά παράνομος. Ο λαθραναγνώστης δεν είναι κατώτερος άνθρωπος, αλλά διβάζει παράνομα. Η αριστερά επέβαλλε, λόγω της ιδεολογικής της ηγεμομίας, να μην χρησιμοποιούμε τον συγκεκριμένο όρο. Αν πάτε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, αναφέρεται ξεκάθαρα η λέξη λαθρομετανάστης ως τον παράνομο μετανάστη”.

Υ.Γ: Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που συχνά… διαφημίζει την φιλία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ας του τηλεφωνήσει και να τον ενημερώσει πως γίνεται χαμός καθημερινά και στην περιοχή του και σε όλο το νομό με τους λαθρομετανάστες, για να μην λέει τέτοιες ανακρίβειες στην τηλεόραση.