Έβρος: Σύλληψη γνωστού αυτοδιοικητικού για άσκοπους πυροβολισμούς έξω απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου- Κρατείται και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο

Έβρος: Σύλληψη γνωστού αυτοδιοικητικού για άσκοπους πυροβολισμούς έξω απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου- Κρατείται και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο

Στη σύλληψη γνωστού αυτοδιοικητικού του Έβρου για άσκοπους πυροβολισμούς έξω από το ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου, προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες μας το απόγευμα αστυνομικοί. Κρατείται στην Ασφάλεια Ορεστιάδας για να οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο.

Αν και δεν διέρρευσε το παραμικρό, οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και κατοίκους του χωριού Φυλάκιο όπου συνέβη το περιστατικό, καθώς και εργαζόμενους έξω απ’ το ΠΡΟΚΕΚΑ και το ΚΥΤ, τους  δυο χώρους όπου κρατούνται πρόσφυγες και λαθρομετανάστες οι οποίοι άκουσαν τους πυροβολισμούς στον αέρα, αναφέρουν ότι χρησιμοποίησε… υπηρεσιακό όπλο που κατείχε νόμιμα λόγω του επαγγέλματος του και το οποίο φυσικά του αφαιρέθηκε. Επίσης, σύμφωνα ίδιες πληροφορίες, μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και γι’ αυτό άρχισε να πυροβολεί άσκοπα στον αέρα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας με την διαδικασία του αυτόφωρου, αλλά δεν αποκλείεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*