Διδυμότειχο: Θραύση συνεχίζουν να κάνουν οι διακοπές υδροδότησης, λόγω…θραύσης αγωγού- Χωρίς νερό και σήμερα

Διδυμότειχο: Θραύση συνεχίζουν να κάνουν οι διακοπές υδροδότησης, λόγω…θραύσης αγωγού- Χωρίς νερό και σήμερα

Οι δήμαρχοι αλλάζουνε αλλά οι διακοπές υδροδότησης στο Διδυμότειχο συνεχίζουν να κάνουν… θραύση, λόγω των… θραύσης κυρίως του κεντρικού αγωγού σε διάφορα σημεία. Σήμερα η πόλη δεν θα έχει και πάλι νερό για όλη μέρα, .όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου στην επίσημη σελίδα της.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε θραύση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Βάλτου και παρ’ ότι τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ εργάζονται ήδη για την αποκατάσταση της βλάβης, λόγω του δύσβατου σημείου η αποκατάσταση υδροδότησης της πόλης αναμένεται τις πρώτες βραδινές ώρες. Είναι η 7η διακοπή υδροδότησης από τις αρχές Σεπτεμβρίου και η πρώτη για τον Οκτώβριο, από την στιγμή που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Προφανώς και δεν μπορεί να επιρρίψει κανείς ευθύνες, για ένα πρόβλημα που… κληρονόμησε. Γι’ αυτό έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ επειδή δεν το έλυσε στα 9 προηγούμενα χρόνια, ο τέως δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης. Μάλιστα έχει το θράσος  να εκδίδει και ανακοινώσεις τώρα και να υπερηφανεύεται για έργα που προγραμμάτισε, όταν το πιο βασικό για την ζωή των πολιτών του Διδυμοτείχου, το νερό, έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση.

-Έργα ύδρευσης δήμων του Έβρου ύψους 7,24 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν λίγο καιρό ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ανακοίνωσε χρηματοδότηση έργων ύδρευσης ύψους 7,2 εκατ. ευρώ στο νομό Έβρου και ο μοναδικός δήμος που απουσιάζει είναι αυτός του Διδυμοτείχου. Όχι επειδή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του η Περιφέρεια, αλλά επειδή προφανώς δεν υπέβαλλε μελέτες για χρηματοδότηση. Κι αντί να κρύβεται ο κ.Πατσουρίδης, επειδή πλέον συνεργάζεται με το νέο δήμαρχο κ.Χατζηγιάννογλου μετά την καθοριστική βοήθεια που του έδωσε για να εκλεγεί, βγαίνει και κάνει… πανηγυρικές ανακοινώσεις.