Ορεστιάδα: Θλίψη για τον Θεόδωρο Ραχμανίδη που “έφυγε” πρόωρα απ’ την ζωή

Ορεστιάδα: Θλίψη για τον Θεόδωρο Ραχμανίδη που “έφυγε” πρόωρα απ’ την ζωή

Θλίψη σκόρπισε στην Ορεστιάδα ο θάνατος του Θεόδωρου Ραχμανίδη, που “έφυγε” απ’ την ζωή το απόγευμα, μετά από παλικαρίσια “μάχη” που έδωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον καρκίνο.

Ο αγαπητός σε όλους Θόδωρος, από τα Δίκαια Τριγώνου, ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών βορείου Έβρου, πάλεψε ως το τέλος με την επάρατη νόσο και μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνιζόταν, ενώ παρά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” της Μαρίας Γκουγκουσκίδου. Μάλιστα όσο τον κρατούν οι δυνάμεις του, συμμετείχε στις εκδηλώσεις της προεκλογικής περιόδου στην πόλη και τα χωριά.

Ο εκλιπών εργάστηκε ως στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ η διάθεση του για προσφορά στον τόπο και τους συνανθρώπους του, τον έκανε μετά την διάγνωση του καρκίνου και παράλληλα με την προσωπική του “μάχη”, να αναλάβει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών της περιοχής, αλλά να θέσει και υποψηφιότητα για τον δήμο Ορεστιάδας.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο, 05.10.19 στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Δικαίων. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι

Η Πρόεδρος Εύη Ορφανού και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών βορείου Έβρου τον αποχαιρέτισαν με συγκινητικά λόγια.

Η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Μαρία Γκουγκουσκίδου, αλλά και όλη η παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”,  είπαν το δικό τους αντίο στον Θόδωρο Ραχμανίδη:

Το Evros-news.gr εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.