Αλεξανδρούπολη: Καταστροφές και μεγάλες ζημιές στο δημοτικό κάμπινγκ απ’ την κακοκαιρία – Έσπασαν δέντρα (φωτορεπορτάζ)

Αλεξανδρούπολη: Καταστροφές και μεγάλες ζημιές στο δημοτικό κάμπινγκ απ’ την κακοκαιρία – Έσπασαν δέντρα (φωτορεπορτάζ)

Καταστροφές και μεγάλες ζημιές στο δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, όπου απ’ τους δυνατούς ανέμους και την καταιγίδα που έπληξε την πόλη έπεσαν πέργκολες, καταστράφηκαν άλλες κατασκευές, έσπασαν δέντρα όπως και σε άλλα σημεία της πόλης.

Η θεομηνία δυστυχώς πέρασε και από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης αφήνοντας πίσω της εικόνες βιβλικής καταστροφής στο δημοτικό κάμπινγκ κ σε άλλα σημεία του Δήμου. Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν ή έσπασαν δέντρα προξενώντας ζημιές σε αυτοκίνητα.

Στο κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης γκρεμίστηκαν πολλά ξύλινα σκίαστρα προξενώντας ζημιές σε τροχόσπιτο.

Στην οδό Βουλγαροκτόνου έπεσε μεγάλο τμήμα μπαλκονιού από υψηλό όροφό ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Οι υπηρεσίες του Δήμου υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου, κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε συντονισμό με τις δημόσιες υπηρεσίες, προσφέρουν βοήθεια και λύσεις όπου υπάρχει ανάγκη καταγράφοντας ταυτόχρονα τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Ιδιαίτερα στον χώρο του κάμπινγκ, υπήρξαν πολλές ζημιές σε όλο τον χώρο, αφού οι δυνατοί άνεμοι ξήλωσαν ακόμα και τις βάσεις και τα στηρίγματα που υπήρχαν στα σκίαρτα και σε αρκετά από αυτά υπήρχαν από κάτω και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Επίσης, δέντρα ή κομμάτια τους έσπασαν.

Στο σημείο βρέθηκαν σχεδόν αμέσως ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Βασίλης Δέλκος μαζί με εργαζόμενους και συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης με μηχανήματα και φορτηγά, προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος, να μαζευτούν τα δέντρα και τα κλαδιά και όσα άλλα αντικείμενα έπρεπε να απομακρυνθούν.

Παρακαλούνται οι πολίτες, όπου εντοπίζουν σημεία με επικινδυνότητα που απαιτούν άμεση ή προληπτική παρέμβαση να ειδοποιούν στη γραμμή δημότη στο τηλ. 25510 22222.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*