ΒΙΝΤΕΟ: “Ξύπνησαν” άσχημες μνήμες του 2017 στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, από τη χθεσινή νεροποντή

ΒΙΝΤΕΟ: “Ξύπνησαν” άσχημες μνήμες του 2017 στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, από τη χθεσινή νεροποντή

“Ξύπνησαν” άσχημες μνήμες του 2017 χθες στην Σαμοθράκη με τη καταιγίδα και τη νεροποντή που έπληξε μαζί με όλη την περιοχή μας και το νησί, αφού ιδιαίτερα στο Κέντρο Υγείας το μυαλό όλων γύρισε πίσω δύο χρόνια, στις 25 Σεπτεμβρίου όταν από την θεομηνία οι εγκαταστάσεις το υπέστησαν πολύ σοβαρές καταστροφές.

Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ που ανάρτησε ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Σαμοθράκης Γιάννης Γλύνιας, παρά τα έργα αποκατάστασης που πολυδιαφήμισε η τέως δημοτική αρχή του Θανάση Βίτσα, η κατάσταση παραμένει… έντονα προβληματική και ο κίνδυνος για νέα καταστροφή, είναι έντονα υπαρκτός. Οπότε, αναρωτιέται κάποιος πως ο κ.Βίτσας και οι συνεργάτες του μιλούσαν για επίλυση του προβλήματος.

Έτσι έρχεται και πάλι αναπόφευκτα στο προσκήνιο, η ανάγκη για την κατασκευή του Κέντρου Υγείας,σε άλλη περιοχή του νησιού, με την οποία δεν ήταν θετικός ο πρώην δήμαρχος.

Ο κ.Γλήνιας στην ανάρτηση του βίντεο σχολίασε χαρακτηριστικά:

Ένα βίντεο από την προχθεσινή νεροποντή
Στην χώρα.
Μπροστά από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ
Ένα έργο που πολλά ακούστηκαν
Για το ύψος της Δαπάνης
Και οι απαντήσεις που λαμβάναμε
Ήταν ότι έγιναν σωστές μελέτες για αυτό και η υπέρογκη Δαπάνη.
Ευτυχώς που δεν είχε διάρκεια η μπόρα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ενα βιντεο απο την προχθεσινή νεροποντή Στην χώρα. Μπροστα απο το ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ Ενα εργο που πολλά ακούστηκαν Για το υψος της Δαπάνης Και οι απαντήσεις που λαμβαναμεΗταν οτι εγιναν σωστες μελέτες για αυτο και η υπερογκη Δαπάνη. Ευτυχώς που δεν ειχε διάρκεια η μπόρα. Τα συμπερασματα δικα σας.

Gepostet von ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΗΝΙΑΣ am Sonntag, 6. Oktober 2019