Γ΄ εθνική: Δεν κατάφερε να… δαμάσει την Κάτω Καμήλα και έχασε 4-2 η F.C. Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ΄ εθνική: Δεν κατάφερε να… δαμάσει την Κάτω Καμήλα και έχασε 4-2 η F.C. Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς για την F.C.Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αφοπύ δεν κατάφερε χθες να… δαμάσει την Κάτω Καμήλα, χάνοντας από την τοπική Δόξα στις Σέρρες με 4-2.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη αν και σκόραρε πάλι δεν τα κατάφερε σε ένα ακόμα αγώνα να πάρει βαθμό, αφού χωρίς να είναι χειρότερη πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη, επιβεβαιώνοντας ότι τα μετόπισθεν αποτελούν την “αχίλλειο πτέρνα” της μια και πολύ εύκολα δέχεται γκολ.

Αντίθετα, για την σερραϊκή ομάδα αυτή ήταν η παρθενική νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η οποία από το πουθενά αν και η Αλεξανδρούπολη είχε κάποιες ευκαιρίες, προηγήθηκε 2-0. Αρχικά στο 20΄με σουτ του Ζάντσιου από λάθος διώξιμο της άμυνας και στο 34΄με τον νεοαποκτηθέντα από τον Πανσερραϊκό Μπίλη που με ωραίο  σουτ και εντελώς αμαρκάριστος εκτός περιοχής, νίκησε τον Συνοδινό.

Η αντίδραση ήρθε σε μια ωραία αντεπίθεση, όταν ο Πατσιώρας έδωσε στον Αμπραχαμιάν και αυτός στον Παύλο Ευθυμιάδη που με δυνατό ευθύβολο σουτ από τα πλάγια στο 44′, έκανε το 2-1 πηγαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Όντως η Αλεξανδρούπολη μπήκε δυνατά,της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ στο 50′ του νεομεταγραφέντα Μαλτέζου σε πάσα του Ευθυμιάδη, αλλά στο 52΄ο Κώστας Πατσιώρας μετά από δυνατό πλάγιο άουτ ισοφάρισε σε 2-2 με το αριστερό σε σουτ φωτοβολίδα στο γάμα της εστίας του Στόικου. Η ψυχολογία είχε αλλάξει για τα καλά και ο Ευθυμιάδης δοκιμασε από μακριά λίγο αργότερα να “κρεμάσει” τον Στόικο, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, όπως και το σουτ του Αμπραχαμιάν ένα τρίλεπτο αργότερα.

Ωστόσο, η χρυσή αλλαγή του προπονητή της Κάτω Καμήλας, ο Γεράκης, έκανε την δουλειά του, πετυχαίνοντας στο 74΄και στο 76΄ δυο γκολ που χάρισαν στην ομάδα  την πρώτη νίκη της στην κατηγορία. Το πρώτο από αδράνεια του Λίτσιου που δεν έδιωξε την μπάλα και το άλλο με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ που δεν άφησε περιθώρια στον Συνοδινό.

Πλέον ο επόμενος αγώνας της Ένωση Αλεξανδρούπολης κόντρα στην Δόξα Θεολόγου στο «Φώτης Κοσμάς», είναι πολύ σημαντικός με τους Εβρίτες να θέλουν οπωσδήποτε νίκη αν δεν θέλουν να μείνουν πρόωρα εκτός στόχων.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(Νίκος Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Αμπραχαμιάν, Γκαβανόζης (46΄Συμεωνίδης), Μαλτέζος, Ευθυμιάδης, Μαρασλής (70΄ Μάζης)

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ (Δουλγάρης): Στόϊκος, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Ζάντσιος, Τσουλχάη, Μπίλης (84΄ Πολυχρονίδης), Μπονέρης (52΄ Γεράκης), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (70΄ Σαρέγκος), Αηδονίδης (57΄ Μούστα), Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

Πηγή: thrakisports.gr