Αλεξανδρούπολη: Διέγραψαν τον Παύλο Μιχαηλίδη από την παράταξη “ΑΝΑΣΑ” οι 5 εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι!!!

Αλεξανδρούπολη: Διέγραψαν τον Παύλο Μιχαηλίδη από την παράταξη “ΑΝΑΣΑ” οι 5 εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι!!!

Σαν την… καλαμιά στον κάμπο, ολομόναχος και απλός δημοτικός σύμβουλος, έμεινε ο πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΣΑ” Παύλος Μιχαηλίδης, αφού οι 5 εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι τον διέγραψαν με απόφαση τους. Νέος επικεφαλής ορίστηκε ο Γιάννης Καρυπίδης, που θα εκφράζει στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και οπουδήπποτε αλλού χρειάζεται, την τρίτη σε σειρά δημοτική παράταξη του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε συνεδρίαση που είχαν οι Γιάννης Καρυπίδης, Κυριάκος Αραμπατζής, Γιάννης Πασσιάς, Πέτρος Κυριακίδης και Σεραφιμίδης Αναστάσιος, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη ενέργεια για 10 λόγους. Έτσι, ο κ.Μιχαηλίδης θα είναι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος και θα παίρνει πλέον τον λόγο στις συνεδριάσεις ως… 7ος στη σειρά, μετά τις παρατάξεις του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, της πρώην δικής του παράταξης “ΑΝΑΣΑ”, του Βαγγέλη Μυτιληνού, του Σάββα Δευτεραίου και του Δημήτρη Λαζόπουλου.

Ιδού το έγγραφο της απόφασης διαγραφής του, όπως το ανήρτησαν στελέχη της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” στο facebook και συγκεκριμένα η υποψήψια και μη εκλεγείσα Κρύστυ Ζαχαριάδου:

Προκαλεί σίγουρα θλίψη πως ένας άνθρωπος, που πίστευε ότι θα εκλεγεί δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κατάφερε λόγω των σοβαρών λαθών του, των προσωοπικών χειρισμών και του χαρακτήρα του, να μείνει τελικά ένας απλός δημοτικός σύμβουλος, χωρίς παράταξη στην οποία ήταν επικεφαλής και με τους πέντε συμβούλους που εκλέχθηκαν μαζί του να μην θέλουν πλέον να τον δουν ούτε.. ζωγραφιστό.

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Σιγά καλε, κατι τέτοια έκανε κι ο πρόεδρος εμπόρων του Διδυμοτειχου και κανένας δεν έκανε τίποτα ,στην Ελλάδα ζούμε.

Αφήστε το σχόλιό σας