Εγνατία Οδός: Ξεκίνησαν εργαστηριακοί έλεγχοι στη γέφυρα που κάηκε – Πότε θα ανοίξει το κλειστό ρεύμα

Εγνατία Οδός: Ξεκίνησαν εργαστηριακοί έλεγχοι στη γέφυρα που κάηκε – Πότε θα ανοίξει το κλειστό ρεύμα

Άρχισαν σήμερα οι εργαστηριακοί έλεγχοι για την αποκατάσταση της γέφυρας που κάηκε στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ιτέας, με στόχο να δοθεί τουλάχιστον μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα από Κήπος προς Αλεξανδρούπολη το οποίο είναι κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι μηχανικοί της εταιρείας “Εγνατία Οδός Α.Ε” ξεκίνησαν από σήμερα να παίρνουν δείγματα από το τμήμα της γέφυρας Μανθύας όπου προκλήθηκαν οι ζημιές από την πυρκαγιά σε δυο πλατφόρμες φορτωμένες με ζωοτροφές στα μέσα Σεπτεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα σταλούν στα εργαστήρια και ανάλογα με τις απαντήσεις θα επιλεγεί η διαδικασία αποκατάστασης. Για να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση βέβαια θα χρειαστεί  αρκετός χρόνος, γι’ αυτό στόχος είναι και γι΄ αυτό οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να δοθεί σε κυκλοφορία τουλάχιστον η αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του ρεύματος από το Αρδάνιο προς την Αλεξανδρούπολη, το οποίο είναι εντελώς κλειστό.

Όπως είχε αναφέρει το Evros-news.gr, θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 μήνα για να συμβεί αυτό, δηλαδή σίγουρα θα πάμε τέλη Οκτωβρίου. Έτσι, όσο το ένα ρεύμα παραμένει κλειστό,  κυκλοφορία των οχημάτων προς Αλεξανδρούπολη θα συνεχίσει να πραγματοποιείται από την παλαιά Εθνική Οδό Κήπων-Αλεξανδρούπολης.

-Εγνατία Οδός: Κλειστό τουλάχιστον 1,5 μήνα το ρεύμα Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη – Μόνο μια λωρίδα (η ταχείας κυκλοφορίας) Αλεξανδρούπολη-Κήποι

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*