Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο αυτοεξευτελισμός δεν έχει… πάτο. “Τί ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη”; Απολαύστε το!!!

Φοβερό ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο αυτοεξευτελισμός δεν έχει… πάτο. “Τί ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη”; Απολαύστε το!!!

Το χρονικό μιας αναμενόμενης σύμπλευσης ολοκληρώθηκε χθες, με την δήλωση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, ότι σκέφεται να συνεργαστεί με τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη τώρα που έμεινε ομλομόναχος, σαν την… καλαμιά στον κάμπο, μετά την διαγραφή του από την παράταξη “ΑΝΑΣΑ”.

Μάλιστα αποκάλυψε πως αν το επέτρεπε ο “Κλεισθένης”, θα προσχωρούσε στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, η οποία θα τον στηρίξει για να εκλεγεί εκπρόσωπος αρχικά στην ΠΕΔ και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να εκλεγεί και πάλι στο Δ.Σ.της ΠΕΔ. Μίλησε μάλιστα για συνεργασία με την παράταξη του τέως δημάρχου, ώστε να κάνουν μαζί από κοινού αντιπολίτευση στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και να προετοιμαστούν εν όψει των εκλογών του 2023 για… ρίξουν την σημερινή δημοτική αρχή.

Η εξέλιξη αυτή αποτέλεσε το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συνεργασίας, αφού άλλωστε πάντα υπήρχαν σχέσεις… αμοιβαίας εκτίμησης και κυρίως… χαμηλοί τόνοι στις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό όλων αυτών. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ή μάλλον… ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Ποιον αποκαλούσε… τυχάρπαστο ο Βαγγέλης Λαμπάκης;

Το είδατε; Αυτό είναι ένα μόνο δείγμα των Βαγγέλη Λαμπάκη και Παύλου Μιχαηλίδη, που είναι φανερό πως έχουν… ενωθεί πλέον απέναντι στην σημερινή δημοτική αρχή Αλερξανδρούπολης και συμπλέουν. Υπάρχει ένας πολιτικός… μήνας του μέλιτος, που φυσικά δεν μπορεί να διαγράψει τα όσα προηγήθηκαν. Κι αφού ο Παύλος Μιχαηλίδης δεν έχει πρόβλημα να τον… φτύνουν (ακόμα και οι πέντε δημοτικοί του σύμβουλοι που εκλέχθηκαν πρόσφατα μαζί του) και να νομίζει πως ψιχαλίζει, ας θυμηθούμε πως αποκαλούσε τον σημερινό του “σύμμαχο” και συναγωνιστή Παύλο Μιχαηλίδη λίγους μήνες πριν και μάλιστα για το θέμα που έχουν αναγάγει σε “σημαία” τους, της επένδυσης των χρυσωρυχείων, ο κ.Λαμπάκης.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕ… τυχάρπαστους και χειρότερους του Ζαμπούκη

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Δείτε ορέ Πατριώτες ποιος ομιλεί!!!!!!!!!! Μα είναι δυνατόν;;;;;;;
    Η αλαζονεία στο έπακρο!!!!!!!
    Βρε συ Πιτιακούδη, μπας και κάνεις ασκήσεις νεύρων, βάζοντάς τον να τον παρακολουθούμε, ναι;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*