Αυτός ο άνθρωπος ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ επί 1,5 χρόνο στο Evros-news.gr τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Με έγγραφα και ειδήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός ο άνθρωπος ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ επί 1,5 χρόνο στο Evros-news.gr τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Με έγγραφα και ειδήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κώστα Πιτιακούδη

“Αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να πάρει την απάντηση που του αξίζει”. Με την φράση αυτή, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης σε ένα… παραλήρημα του στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, επιτέθηκε στον Κώστα Πιτιακούδη, υπεύθυνο του Evros-news.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη ζωντανή μετάδοση του e-evros.gr

Επειδή εμείς δεν αφήνουμε τίποτα να… πέσει κάτω, αυτός ο άνθρωπος, ο Παύλος Μιχαηλίδης, για να χρησιμοποιήσουμε την φράση που χρησιμοποίησε και ο ίδιος απόψε, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει. Κι επειδή αναρωτήθηκε ποιος είναι ο κύριος Πιτιακούδης, του το θυμίζουμε. Κι ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ, ας βγει να μας διαψεύσει ή αν πιστεύει ότι τον αδικούμε, να μας κάνει μήνυση. Για να αρχίσουμε να δημοσιεύουμε ένα-ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ και να δημιουργήσουμε ένα… Κίνημα Αλήθειας, όπως την σελίδα στο facebook που είχε δημιουργήσει ο ίδιος και έβριζε χυδαία με απαράδεκτα υπονοούμενα ανθρώπους, με πρώτο και καλύτερο τον πρώτο του ξάδερφο και σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ και αν χρειαστεί στα δικαστήρια… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, για να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι ο Παύλος Μιχαηλίδης.

  1. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, από τον Μάιο του 2017 που βγήκε στον “αέρα” του διαδικτύου το Evros-news.gr και επί 1,5 χρόνο τουλάχιστον, μας… ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ καθημερινά τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Καθημερινά. Όχι μόνο μέσω messenger και e-mail, αλλά και με τηλεφωνήματα.
  2. Αυτός ο άνθρωπος, μας έστελνε διάφορα έγγραφα, από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και από υπηρεσίες του δήμου. Ήταν ο… ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ του Evros-news.gr για τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, ο καλύτερος ρεπόρτερ και συνεργάτης μας και μάλιστα άμισθος. Απλά ζητούσε να τον προβάλλουμε συνέχεια και να δημοσιεύουμε κάθε δελτίο Τύπου ή σχόλιο του. Για τον ίδιο κ.Λαμπάκη, με τον οποίο τώρα συμπλέει και συνεργάζεται και μας επιτέθηκε απόψε επειδή το επισημαίνουμε.
  3. Αυτός ο άνθρωπος επίσης, μας…ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ και τους συνεργάτες του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Τον Γιώργο Κουκουράβα, τον Βαγγέλη Μυτιληνό, τον Αντώνη Βαμβακερό, τον Γιάννη Βαταμίδη, τον Χρήστο Ζιώγα. Μας “βομβάρδιζε” κυριολεκτικά με θέματα και… αποκαλύψεις.
  4. Αυτός ο άνθρωπος ακόμα, μας…ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ με ελεεινές φράσεις και χαρακτηρισμούς και απαράδεκτες κατηγορίες όχι μόνο ως επαγγελματίες αλλά και ως ανθρώπους, συγκεκριμένους δημοσιογράφους της Αλεξανδρούπολης, στους οποίους τώρα μιλάει καθημερινά και τους θεωρεί σωστούς. Ίσως να… ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ τώρα κάποιους άλλους σε αυτούς. Όχι ίσως. Είμαστε σίγουροι. Γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει.
  5. Αυτός ο άνθρωπος, ο Παύλος Μιχαηλίδης, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ, να μας ενημερώνει ακόμα και για… ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ανθρώπων, θέλοντας να μας… πουλήσει εκδούλευση δίνοντας μας ειδήσεις (όχι για θέματα του δήμου πάντως) για να τον προβάλλουμε, αφού πίστευε ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.
  6. Αυτός ο άνθρωπος, ΑΠΑΙΤΗΣΕ από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό, να μην μας επιτρέπει να λέμε την άποψη μας στην ραδιοφωνική του εκπομπή, επειδή είναι και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ζήτησε δηλαδή ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ, επειδή τώρα δεν του αρέσουν όσα γράφουμε.
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο Παύλος Μιχαηλίδης μας… έγλειφε καθημερινά εξυμνώντας την δημοσιογραφική μας ικανότητα και πόσες χιλιάδες διαβάζουν το Evros-news.gr, αφού τα υπόλοιπα σάιτ και τα ΜΜΕ της πόλης είναι πλήρως ελεγχόμενα από τον Βαγγέλη Λαμπάκη.

Αυτά που αναφέραμε, είναι ελάχιστα και είναι μόνο η αρχή. Έχουμε συγκεκριμένα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για όλα αυτά και όπως λέει και ο φίλος μου Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς… θα τον πάμε μέχρι τέλους. Όχι γιατί είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, αυτό το έχουμε νοιώσει και από πολλούς άλλους, αλλά επειδή δεν επιτρέπουμε στον κάθε… κωλοτούμπα να μας πιάνει στο στόμα του.

Κάτι ήξερε ο Βαγγέλης Λαμπάκης που τον

ρωτούσε: “Τι ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη;

Μετά από όλα αυτά, κάτι ήξερε ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, με τον οποίο τώρα συμπλέουν(κατά δήλωση του ίδιου του Παύλου Μιχαηλίδη) και είναι συνοδοιπόροι, όταν στις 7 Απριλίου 2017, ακριβώς 20 ημέρες πριν το Evros-news.gr βγει για πρώτη φορά στον “αέρα” του διαδικτύου (27 Απριλίου 2017)  του στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου αναρωτιόταν έξαλλος: “Τί ρόλο παίζεις κύριε Μιχαλίδη”;

Μα φυσικά του… ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ εναντίον σου κύριε Λαμπάκη και των ανθρώπων της παράταξης σου, που τώρα τον “αγκαλιάζεται” επειδή εξυπηρετεί τους αντιπολιτευτικούς σχεδιασμούς σου.

Υ.Γ: Δεν επιλέξαμε τυχαία αυτή την φωτογραφία. Το 2017, στις αρχές της τηλεφωνικής μας “γνωριμίας” όταν βάλαμε μια άλλη φωτογραφία που ο Παύλος Μιχαηλίδης θεώρησε ότι δεν τον… κολάκευε μας έστειλε την συγκεκριμένη… ικετεύοντας μας σχεδόν να την χρησιμοποιούμε γιατί του δίνει… πρεστίζ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*