Αλεξανδρούπολη: Το δίδυμο Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου ανακοινώνεται απ’ το ΤΑΙΠΕΔ στην διοίκηση του ΟΛΑ

Αλεξανδρούπολη: Το δίδυμο Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου ανακοινώνεται απ’ το ΤΑΙΠΕΔ στην διοίκηση του ΟΛΑ

Το δίδυμο των Κώστα Χατζημιχαήλ και Κώστα Χατζηκωνσταντίνου ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο αντίστοιχα, αναμένεται ν’ ανακοινώσει την Δευτέρα το ΤΑΙΠΕΔ για την ηγεσία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης,

Όπως έχει γράψει το Evros-news.gr από τις 20 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Θράκης, είναι οι δυο επιλογές για την δυαρχία που επιλέχθηκε να υπάρξει στον ΟΛΑ και για την οποία απαιτήθηκε ειδική νομοθετική ρύθμιση, ώστε να  προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ που είναι και ο μοναδικός μέτοχος και τυπικά αποφασίζει μέσω της Γενικής του Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

-Δίδυμο Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης προωθεί η Κυβέρνηση

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ενημερώθηκε ήδη και ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας, ο οποίος διορίοστηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επειδή ήταν κομματικό στέλεχος και η θητεία του ήταν απογοητευτική. Ο ίδιος μάλιστα συγκέντρωσε σήμερα τους εργαζόμενους και ανακοίνωσε ότι το δίδυμο των Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου αναλαμβάνουν την ερχόμενη εβδομάδα τις τύχες του Οργανισμού Λιμένος. Όλα αυτά αυτά σε μια στιγμή που “τρέχουν” οι διαδικασίες για τον διαγωνισμό επιλογής επενδυτή, αλλά και της συνεργασίας με τους Αμερικανούς, οι οποίοι πραγματοποιούν έργα 2,3 εκατ. ευρώ (τα έδωσαν οι ΗΠΑ) για την ανέλκυση του ναυαγίου της βυθοκόρου “Όλγα”, ώστε όταν αυτά τελειώσουν να υπάρχει πλέον η δυνατότητα ελλημενισμού μεγαλύτερων πλοίων.

Δίδυμο στην διοίκηση του ΟΛΑ σκέφτεται η Κυβέρνηση – Οι υποψήφιοι 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*