Βαταμίδης: Δεν φταίω εγώ, αλλά οι υπηρεσίες και η Πολεοδομία του δήμου για το αθλητικό μπαλόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαταμίδης: Δεν φταίω εγώ, αλλά οι υπηρεσίες και η Πολεοδομία του δήμου για το αθλητικό μπαλόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις ευθύνες στις υπηρεσίες και την Πολεοδομία του δήμου Αλεξανδρούπολης, στους εργαζόμενους δηλαδή, επέρριψε ο τέως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, για το… φιάσκο με το αθλητικό μπαλόνι, που ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί.

Ο αρμόδιος τέως Αντιδήμαρχος κ.Βαταμίδης, προσπαθώντας να αποποιηθεί των τεράστιων προσωπικών του ευθυνών για το γεγονός ότι ένα έργο που ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης εξήγγειλε πως θα ήταν έτοιμο από τον Μάιο του 2018 ακόμα δεν έχει προχωρήσει, αλλά και ότι ο ίδιος πολλές φορές ανέφερε καταληκτικές ημερομηνίες που όλες διαψεύσθηκαν, ήταν φανερά αμήχανος στην χθεσινοβραδινή εκπομπή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Αν και το θέμα αφορούσε γενικότερα τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου και ήταν καλεσμένος μαζί με το νυν Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Βουρδόλη και τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” Γιώργο Πασσιά, αυτό που μονοπώλησε την εκπομπή καλύπτοντας 55′ από τα 115 λεπτά της, ήταν το δημοσίευμα του Evros-news.gr, για τους… σκανδαλώδεις χειρισμούς της πρώην δημοτικής αρχής Λαμπάκη στο έργο τοποθέτησης του αθλητικού μπαλονιού.

-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Προμηθεύτηκαν αθλητικό μπαλόνι και τον Αύγουστο “ανακάλυψαν” πως δεν υπάρχει νόμος για εγκατάσταση του!!!

Η παρουσία του Γιάννη Βαταμίδη εξελίχθηκε σε… βατερλό, αφού ο “διάδοχος” του κ.Βουρδόλης με συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεία, με τεκμηριωμένες αναφορές, κατέδειξε τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τους λανθασμένους χειρισμούς όχι μόνο του Γιάννη Βαταμίδη, αλλά συνολικά της τέως δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη. Μάλιστα και ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας που παρενέβη στην εκπομπή τηλεφωνικά, επέρριψε και αυτός τις ευθύνες στις υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης και την Πολεοδομία του. Οι υπάλληλοι δηλαδή φταίνε για την δική τους ανικανότητα. Γι’ αυτό όσοι εργάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες, καλό είναι να δουν το παρακάτω μικρό βίντεο με αποσπάσματα από την προσπάθεια των δύο πρώην Αντιδημάρχων  αποποίησης των ευθυνών τους και τις κατηγορίες για τις υπηρεσίες του δήμου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ μας, αφού παραδέχθηκε ότι ζήτησε στις 28 Αυγούστου 2019, δυο ημέρες πριν αποχωρήσει από την θέση του, με έγγραφο στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κάποια… ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ για την εγκατάσταση του μπαλονιού, μια και όπως τα… κατάφερε επί 2,5 χρόνια, δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο να τοποθετηθεί αυτή την στιγμή, όπως έγινε η διακήρυξη του έργου και το “σπάσιμο” του σε κομμάτια, την οποία ζήτησε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Evros-news.gr που είναι σάιτ… 4ης κατηγορίας και

ο συνδαιτημόνας με τα πούρα στο εξοχικό του Λαμπάκη

Σε μια εκπομπή που από τα 115′ της, η μισή σχεδόν (55′) ασχολήθηκε με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr για το θέμα του αθλητικού μπαλονιού που παρουσίασε μάλιστα συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα, αντί ο παρουσιαστής Αντώνης Τελόπουλος να μας ευχαριστήσει που χάρη σε μας είχε μεγάλη τηλεθέαση( με ενημερώνουν ότι μας βλέπουν πάρα πολλοί είπε κάποια στιγμή), έκανε ότι και οι… φίλοι του Βαγγέλης Λαμπάκης, Παύλος Μιχαηλίδης και Σάββας Δευτεραίος τον τελευταίο καιρό. Μας επιτέθηκε, αποκαλώντας το Evros-news.gr σάιτ… τέταρτης κατηγορίας. Άρα, πως θα αυτοαποκαλούμαστε; Ως σάιτ Κ(κατηγορία δηλαδή)4; Κάτι σαν αυτό που λέγαμε δηλαδή στον στρατό, ότι αυτός βγήκε Ι4 ή Ι5, όπως αναφέρουν για όσους παίρνουν απολυτήριο χωρίς να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία; Το Evros-news.gr είναι Κ4 δηλαδή για τον κύριο Τελόπουλο.

Αλλά για τον συγκεκριμένο Διευθυντή του πάλαι ποτέ κραταιού και κορυφαίου καναλιού του Έβρου και της Θράκης, τις καλές εποχές που υπήρχε ένας τεράστιος (όχι μόνο σε κιλά)… Αντώνης Καμελίδης στο “τιμόνι” του, ισχύει αυτό που έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Τολμάει να μιλάει αυτός που είναι συνδαιτημόνας του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη; Που συνδιασκεδάζουν καπνίζοντας πούρα στο εξοχικό του πρώτου στα Δίκελλα, δίπλα στην πισίνα; Που οι γνωστές φωτογραφίες τις οποίες οι ίδιοι αυτάρεσκα δημοσίευσαν, αποτελούν την… αποθέωση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ στην Αλεξανδρούπολη ΜΜΕ και πολιτικής εξουσίας; Που προεκλογικά “έστησαν” και μεθόδευσαν” να… παγιδέψουν τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη με εκείνη την συνέντευξη-αντιπαράθεση πριν την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, αλλά δεν τους… έκατσε;

 

3 Σχόλια

 1. Στο 0,32 λέει: “νομίζω ότι με καλή διάθεση όλα θα μπορούσαν να λυθούν”
  Δλδ βρε γατάκι του έκπτωτου βασιλιά, μας λες έμμεσα πλην σαφώς, ότι θα μπορούσαμε να ολοκληρωθεί η προμήθεια και να τοποθετηθεί χωρίς κάποια έστω έγκριση από κάποια αρμόδια αρχή;;; Στα μουλωχτά που λέμε;;
  Από το 0,49 λέει μεταξύ άλλων ότι για μία τέτοια κατασκευή δεν θα μπορούσε να εκδοθεί οικοδομική άδεια με βάση την κοινή λογική (!!!!!!!) Αλήθεια βρε Πιτιακούδη εσύ το ήξερες ότι οι κάθε είδους άδειες εκδίδονται με βάση την κοινή λογική;;

  Μετά επενέβη το άλλο γατάκι ο αρχιμηχανικός των αρχιμηχανικών του έκπτωτου βασιλιά, με την πολυετή εμπειρία του από τις εκδόσεις χιλιάδων οικοδομικών αδειών, τις ανεγέρσεις δεκάδων σπιτιών, πολυκατοικιών κλπ κλπ και αφού είπε τα δικά του και έριξε κι αυτός το φταίξιμο στις υπηρεσίες του Δήμου, στο τέλος ανέφερε ότι με μία “διαφορετική διατύπωση” θα ήταν δυνατή η προμήθεια και η τοποθέτηση του μπαλονιού.

  Ακούστηκαν και άλλα μαργαριτάρια με το σπουδαιότερο από κάποιον δημοσιογράφο (;) μάλλον, αν αλλάξουν οι όροι της διακήρυξης (εδώ γελάμε LOL!!!!).
  Κωνσταντίνε να ξέρεις ότι αλλαγή των όρων διακήρυξης σε μία σχεδόν ολοκληρωθείσα διαδικασία δεν γίνεται ποτέ.-

  Λοιπόν φίλε Πιτιακούδη θα μου επιτρέψεις να κάνω μία απλή διευκρίνηση και στη συνέχεια ερώτηση, ευχαριστώ!
  Η απλή διευκρίνηση : Ο εκάστοτε Αντιδήμαρχος ως πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που προΐσταται, εφαρμόζει στην ουσία την πολιτική της δημοτικής αρχής. Αν γίνει κάτι μη νόμιμο ο εκάστοτε Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος τη βγάζει στον αφρό και την νύφη την πληρώνουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες που ακολούθησαν την πολιτική απόφαση (sic) αλλά που μετά από μια στραβή, η πολιτική απόφαση εξαφανιζόλ γιατί είναι προφορική…κλπ, απλά.-
  Εδώ πρώτα αποφασίσανε την προμήθεια του μπαλονιού τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μετά θέλανε να τοποθετηθεί το μπαλόνι ως έχει, έτσι με την απλή λογική!!!

  Η ερώτηση : Εάν λέω εάν (ο μη γένοιτο!!!!) γινότανε κάποιο σοβαρότατο ατύχημα με θύμα (ο μη γένοιτο!!!! το τονίζω) σε κάποιο από τα παιδιά (ο μη γένοιτο!!!! το ξανατονίζω) των πρώην αντιδημάρχων καθώς συμμετείχαν ας πούμε για αθλοπαιδιές στο μπαλόνι το οποίο στερείται κάποιας οικοδομικής άδειας ή οποιαδήποτε προβλεπόμενης άδειας, τι θα γινόταν;;; θα έβγαινε κάποιος εκ των πρώην αντιδημάρχων να έλεγε ότι ναι εγώ αποφάσισα να τοποθετηθεί το μπαλόνι χωρίς άδεια ή θα τραβολογούσαν τους υπαλλήλους;;;

  Φίλε Πιτιακούδη όπως καλά γνωρίζεις, πολλοί αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δείχνουν ανωριμότητα και επιπολαιότητα σε πολλά ζητήματα,πχ βλέπουν τι έκανε πχ ο Χ Δήμος, α! να το κάνουμε κι εμείς χωρίς να εξετάζουν θέματα νομιμότητας (βλέπε μπαλόνι κλπ), χρηστικότητας (βλέπε ημιυπόγειους κάδους κλπ), λειτουργικότητας (βλέπε πάρκινγκ στην στροφή του Εγνατία κλπ) κλπ κλπ κλπ….καίγονται όλοι για μεγάλα έργα και τα σκουπίδια βρωμίζουν τις πόλεις, οι δρόμοι σε κάκιστη κατάσταση, οι παιδικές χαρές θυμίζουν παιδικές λύπες, τα πάρκα βρώμικα, τα δημοτικά κτίρια βρώμικα κλπ κλπ
  Και να πει κάποιος ότι δε δόθηκαν χρήματα για όλα τα παραπάνω;;
  Δόθηκαν αλλά δεν πιάσανε…τόπο…προφανώς..με την απλή λογική!!!!

 2. Ισως πρεπει να ερωτηθουν οι δημοτες για το πως λειτουργει ο Δημος (υπηρεσιες και αυτοδιοικητικοι).Θα μεινετε χωρις μαλια……και θα κατανοησετε γιατι η πολη και οι οικισμοι καταστρεφονται αργα αλλα σταθερα.

 3. Ο δημοσιογράφος θα σκάσει από το φαΐ. Επειγόντως στον διαιτολόγο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*