Κελέτσης:«Ένα έργο ουσίας για τους αγρότες μας στον κάμπο του Τυχερού»

Κελέτσης:«Ένα έργο ουσίας για τους αγρότες μας στον κάμπο του Τυχερού»

Στην ημερίδα με τίτλο «Μελέτη Αρδευτικού Δικτύου περιοχής Τυχερού», που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια ΑΜΘ, ο Δήμος και ο Αγροτικός Σύλλογος Σουφλίου και ο ΤΟΕΒ της περιοχής, μετείχε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης.

Ο βουλευτής επαίνεσε την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να εντάξει στις προτεραιότητές της, το έργο της υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου στον κάμπο Τυχερού. Ένα έργο ουσίας, για τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής.

Ο Σταύρος Κελέτσης, αναφέρθηκε εν γένει στην αγροτική οικονομία, τονίζοντας πως μπορεί να αναπτυχθεί μόνο μέσα από έργα υποδομής στον πρωτογενή τομέα, όπως τα αρδευτικά, τα αντιπλημμυρικά και σίγουρα οι αναδασμοί.

Δέσμευση για αγαστή συνεργασία με κάθε εμπλεκόμενο
σε αντίστοιχα έργα υποδομής

Ο βουλευτής Έβρου επισήμανε τη μείωση του κόστους παραγωγής στην πράξη καθώς και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγρότη, ως σημαντικά αποτελέσματα από την υλοποίηση έργων υποδομής, στον πρωτογενή τομέα.

Ο ίδιος, δεσμεύτηκε για αγαστή συνεργασία με τους θεσμικούς και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, ώστε αντίστοιχα έργα να προχωρήσουν στην περιοχή μας.