Σάρωσε στο χθεσινό “The Voice” o Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάρωσε στο χθεσινό “The Voice” o Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάρωσε στο χθεσινό επεισόδιο “The Voice of Greece” που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, ο 19χρονος Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο, ο οποίος κατάφερε να πείσει με την εκπληκτική του φωνή και ερμηνεία και τους τέσσερις κριτές να… γυρίσουν και να προσπαθήσουν να τον πάρουν στην ομάδα τους.

Ο Τσολακίδης κατάγεται από το Διδυμότειχο, το οποίο υπεραγαπάει και έρχεται όποτε βρίσκει ευκαιρία, μια και μένει πλέον στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ερμήνευσε καταπληκτικά το “Never Really Over” και Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Σάκης Ρουβάς. “Κέρδισε” δηλαδή και τους τέσσερις κριτές.

Όταν ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί στους τέσσερις κριτές και να επιλέξει μια ποιανού την ομάδα θα πάει, εκεί ανέφερε ότι κατάγεται από το Διδυμότειχο.

Αυτός πάντως επέλεξε να πάει τελικά στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και μάλιστα έδειξε την επιλογή του ερμηνεύοντας ένα τραγούδι της.

Τα σχόλια των τεσσάρων κριτών, ήταν… αποθεωτικά για τον συμπατριώτη μας 19χρονο καλλιτέχνη και φάνηκε ότι δεν ήταν τυχαίο που όλοι του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως μάθαμε, ο Τάσος (για τους φίλους του στο Διδυμότειχο) Τσολακίδης, τραγουδάει από μικρός σε καραόκε, ενώ μετά ακολούθησαν σπουδές σε Ωδείο, ενώ έκανε κάποιες live εμφανίζεις με μπάντες. Όπως χαρακτηριστικά λέει: ΅Τα όνειρα μου είναι να καταφέρω να χτίσω μια καριέρα με την φωνή μου”.

Μπράβο Τάσο και καλή επιτυχία στη συνέχεια του “The Voice” και όλοι σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι ο νικητής.