Συναντήσεις των Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τους βουλευτές Έβρου Δημοσχάκη και Κελέτση

Συναντήσεις των Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τους βουλευτές Έβρου Δημοσχάκη και Κελέτση

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, και στα πλαίσια της συνεργασίας με τους αιρετούς του Έβρου. αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  πραγματοποίησε  συνάντηση με  τους βουλευτές Έβρου της Ν.Δ Τάσο Δημοσχάκη και Σταύρο Κελέτση.

Στη συνάντηση με τον κ.Δημοσχάκη, τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν ήταν το μεταναστευτικό, το κτηριακό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, το μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας, το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό του κλάδου μας καθώς και οι χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα για την προστασία των συμπολιτών μας.

Η συνέχιση της άριστης και αδιάλειπτης συνεργασίας μας, εδώ και τέσσερα χρόνια με τον κ. Βουλευτή, για τη προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας αλλά και την παροχή ασφάλειας προς τους συμπολίτες μας, αποτελεί βάση για την κοινή προσπάθεια επίλυσης όλων των θεμάτων.

Επίσης, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, και στα πλαίσια της συνεργασίας του σωματείου μας με τους αιρετούς του Τόπου μας, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν ήταν το μεταναστευτικό, το κτηριακό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, το μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας, το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό του κλάδου μας καθώς και οι χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα για την προστασία των συμπολιτών μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο και δημιουργικό κλίμα με την υπόσχεση για συνεχή διάλογο και συνεργασία για την καλυτέρευση τόσο των εργασιακών συνθηκών των συναδέλφων μας όσο και την προστασία των συμπολιτών μας

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*