Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Αλεξανδρούπολης: Αποκλειστική ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής Λαμπάκη το πρόβλημα του αθλητικού μπαλονιού!!!

Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Αλεξανδρούπολης: Αποκλειστική ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής Λαμπάκη το πρόβλημα του αθλητικού μπαλονιού!!!

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει τα πράγματα στο θέμα του φιάσκου με την τοποθέτηση του αθλητικού μπαλονιού από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, εξέδωσε πριν από λίγο ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζει ότι κανένας εργαζόμενους του δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο θέμα και η αποκλειστική ευθύνη ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ της απερχόμενης δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που δεν άκουσε τις εισηγήσεις των εργαζομένων.

Δείτε την ανακοίνωση-κόλαφο των εργαζομένων κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής:  

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης , μετά το όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την προμήθεια «Μπαλονιού» για τις αθλητικές εγκαταστάσεις δίπλα στο νέο κολυμβητήριο , ενημερώνει ότι κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία ευθύνη ως προς το παραπάνω θέμα , η ευθύνη είναι αποκλειστικά της απερχόμενης δημοτικής αρχής που ενώ τις γίνανε εισηγήσεις για τα προβλήματα που θα προκύψουν για την συγκεκριμένη προμήθεια δεν εισακούστηκαν οι εργαζόμενοι και προχώρησε η διοίκηση του Δήμου μας  στην προμήθεια με όλα τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα. Πρέπει να σταματήσουν όλοι που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια τον Δήμο μας να ρίχνουν τις ευθύνες στους εργαζομένους οι οποίοι τόσα χρόνια βάλανε πλάτες , εκτελούσαν και δεν παίρνανε αποφάσεις όπως ειπώθηκε από τους αρμόδιους της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΥΡΤΣΙΔΗΣ                                   ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3 Σχόλια

  1. “δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται”σύμφωνα με την ρήση του Μενάνδρου, ή όπως θα το πω απλά εγώ : τώρα ξύπνησα, τόσο καιρό, τόσα σκάνδαλα, τα δημοσίευσε το evros-news , που ήταν ο Σύλλογος…!!!!

  2. ” έπεα πτερόεντα ” θα συμπληρώσω εγώ. Νίκο όλα αυτά είναι τωρινά λόγια, δεν υπάρχει καμία γραπτή θέση ή εισήγηση υπηρεσιακών

  3. Να γινει ποινικη ερευνα για το τι γινεται στο Δημο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*