Λαμπάκης: Φεύγει απ’ την ΠΕΔ, αλλά όρισε τον Γκότση εκπρόσωπο ως το 2023 στην Αναπτυξιακή Εταιρία Έβρου!!!

Λαμπάκης: Φεύγει απ’ την ΠΕΔ, αλλά όρισε τον Γκότση εκπρόσωπο ως το 2023 στην Αναπτυξιακή Εταιρία Έβρου!!!

Όλα τα… δικά του παιδιά προσπαθεί να… βολέψει ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βαγγέλης Λαμπάκης, προκαλώντας με τις αποφάσεις του.

Από την 2α Σεπτεμβρίου, με δική του παρέμβαση διορίστηκε με 20μηνη σύμβαση στην ΔΙΑΑΜΑΘ ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, ένα από τα πιο… αγαπημένα του παιδιά, με 1.400 ευρώ τον μήνα. Τώρα, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από την Προεδρία της ΠΕΔ και ενώ βρίσκεται σε αποδρομή, διόρισε με δική του απόφαση και άλλων δύο μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΕΔ ΑΜ-Θ), στη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου 2019, το Νίκο Γκότση, πρώην Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, σε μια άλλη θέση. Ποια;

Ως τακτικό εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης (ΠΕΔ ΑΜ-Θ) σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις ( Ετήσιες Τακτικές, Έκτακτες και επαναληπτικές κατά τα νομίμως προβλεπόμενα ) της, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΒΡΟΥ Α.Ε που θα πραγματοποιηθούν κατά τη Δημοτική Περίοδο 2019-2023. Για τα επόμενα 4 χρόνια δηλαδή, δέσμευσε με την απόφαση αυτή την επόμενη διοίκηση της ΠΕΔ που θα προκύψει σε λίγες ημέρες και φυσικά δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος Πρόεδρος. Αναπληρωτής του θα είναι ο Κυριακίδης Ευθύμιος, επίσης Δημοτικός Σύμβουλος, όπως και ο κ.Γκότσης, της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή που έχει 5 μέλη, συνεδρίασε με τα τρία από αυτά προκειμένου να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση με εισήγηση του κ.Λαμπάκη, για τον ορισμό του Νίκου Γκότση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ-ΓΚΟΤΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023

 

Ένα σχόλιο

  1. Τώρα σωθήκαμε… Πιτιακούδη προβλέπω ότι μετά από την αυτήν την εξέλιξη θα έχουμε εκτόξευση της ανάπτυξης στην στρατόσφαιρα!!!!
    Δεν έβαλε τουλάχιστον τον άλλον που έχει και “πτυχίο πανεπιστημίου”…..
    Ο αναπληρωτής του όσο καιρό ήταν δήμαρχος ο πρώην Αυτοκράτορας, μια δουλειά του έδωσε από ότι θυμάμαι απ’ευθείας κι αυτή για να την πληρωθεί πήγε δικαστικά!!!!!!
    Εγώ πάντως Κωνσταντίνε θα προτείνω στην επόμενη Ε.Ε. να αλλάξει την παρούσα απόφαση ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*