Νέος Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αντί του Μαμσάκου

Νέος Πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αντί του Μαμσάκου

Ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος στην  Δ.Ι.Α.Α.Μ.Α.Θ (Φορέας Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού ολοκληρώθηκε στην Κομοτηνή αυτό που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες.

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος, ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού η στήριξη του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη κυρίως, δεν στάθηκε αρκετή για την επανεκλογή του. Στη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, αφού ήταν στην ομάδα των δημάρχων που επέβαλλαν τις εξελίξεις. Ο ίδιος θα είναι Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ Αντιπρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Στις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες και την συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου, υπήρξε μια αλλαγή, με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη να παίρνει την θέση του δημάρχου Μύκης Χ. Ντελή Γιουσούφ.

Τα μέλη στο Δ.Σ. της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρίας που αποτελεί το Φορέα Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων της ΑΜΘ, αποτελούν οι:

Μανώλης Τσέπελης Πρόεδρος δήμαρχος Ξάνθης

Θ. Μουριάδης, Αντιπρόεδρος δήμαρχος Καβάλας,

Γιάννης Ζαμπούκης Διευθύνων Σύμβουλος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης
Γ. Γκαράνης, δήμαρχος Κομοτηνής,
Σ. Μιχαηλίδης, δήμαρχος Νέστου,
Δ. Αθανασιάδης, δήμαρχος Προσοτσάνης.

Λ.Κυριακίδης δήμαρχος Θάσου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*