Αλεξανδρούπολη: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ζαμπούκης – Ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής του “διαδόχου” του

Αλεξανδρούπολη: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ζαμπούκης – Ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής του “διαδόχου” του

Την παραίτησή του από Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες μας την περασμένη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος πλέον της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο κ.Ζαμπούκης, εκλεγμένος για δυο θητείες και με την καθολική αναγνώριση των συναδέρφων του, με την παραίτησή του ενεργοποίησε αυτόματα τις διαδικασίες εκλογής του “διαδόχου” του στην προεδρία. Η εκλογή του στη θέση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης δρομολόγησε τη συγκεκριμένη εξέλιξη και μάλιστα ήδη υπάρχουν και τρία ονόματα που φέρονται να έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφια για τη θέση του Προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο. Πρόκειται για τον Απόστολο Κυριακίδη, την Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, Τσομπάνογλου Δόμνα, Χρηστάκης Νίκος και τον Ηλία Ηλιακόπουλο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τέταρτη υποψηφιότητα η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε επίσης ότι η θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου που κατείχε ο Γιάννης Ζαμπούκης, είχε ως αποτέλεσμα να υποβάλει ένσταση εναντίον της εκλογής του ως δημάρχου της Αλεξανδρούπολης ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, η οποία όμως απορρίφθηκε από το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Πρόσφατα τον κατηγορούσε πολλές φορές, με δημόσιες δηλώσεις του αλλά και με τοποθετήσεις στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί δεν αποχωρούσε από τη θέση αυτή. Λέτε να έχουμε καμία έκπληξη και να προκύψει υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου και ο Βαγγέλης Λαμπάκης που διετέλεσε στο συγκεκριμένο πόστο και παλαιότερα;