Το τερμάτισε ο Λαμπάκης: Αυτοπροτάθηκε και ορίστηκε εκπρόσωπος της ΠΕΔ στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ ως το 2023!!!

Το τερμάτισε ο Λαμπάκης: Αυτοπροτάθηκε και ορίστηκε εκπρόσωπος της ΠΕΔ στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ ως το 2023!!!

Το τερμάτισε ο Βαγγέλης Λαμπάκης, αφού λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από την Προεδρία της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ και ορίστηκε  τακτικός εκπρόσωπος της ως το 2023 στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΕ (ΕΕΤΑΑ ΑΕ).

 Ο ευρισκόμενος σε αποδρομή Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ και τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, έφερε στην συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου και ενώ επίκειται η αντικατάσταση του, το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση και ψήφιση… δεσμεύοντας έτσι ως το 2023 την διοίκηση της ΠΕΔ που θα προκύψει σε λίγες ημέρες από τις εκλογές στους δήμους όλης της Περιφέρειας. Μάλιστα… αυτοπροτάθηκε και ορίστηκε, ενώ μεταξύ αυτών που στήριξαν την πρόταση για τον… εαυτό του ήταν και ο Παύλος Μιχαηλίδης, με τον οποίο πλέον δεν συμπλέουν μόνο και δεν συνεργάζονται για να κάνουν αντιπολίτευση στη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και στο συγκεκριμένο θέμα.
Ο κ.Λαμπάκης ορίστηκε τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον κ. Αθανασιάδη Θεόδωρο, Δήμαρχο Προσοτσάνης σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις ( Ετήσιες Τακτικές, Έκτακτες και επαναληπτικές κατά τα νομίμως προβλεπόμενα) της ΕΕΤΑΑ ΑΕ που θα πραγματοποιηθούν κατά τη Δημοτική Περίοδο 2019-2023.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ …2023 !!!

Να θυμίσουμε εδώ, ότι σε συνεδρίαση της ΠΕΔ επίσης στις 7 Οκτωβρίου,όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr, ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης πρότεινε και εγκρίθηκε, να είναι εκπρόσωπος της ΠΕΔ στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου επίσης ως το 2023 ο τέως Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης, “δεσμεύοντας” και με την απόφαση αυτή το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ που θα προκύψει σε λίγες ημέρες.

-Λαμπάκης: Φεύγει απ’ την ΠΕΔ, αλλά όρισε τον Γκότση εκπρόσωπο ως το 2023 στην Αναπτυξιακή Εταιρία Έβρου!!!

Ένα σχόλιο

  1. Είναι πολύ απλό, στην επόμενη συνεδρίαση της ΠΕΔ να τροποποιήσουν την παρούσα απόφαση!!!!!!
    Καλημέρα Κωνσταντίνε!!!
    Καλημέρα Έλληνες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*