Θρήνος στην Ορεστιάδα για τον θάνατο 48χρονου λοχαγού – Υποβλήθηκε την Τρίτη σε ετήσιες εξετάσεις

Θρήνος στην Ορεστιάδα για τον θάνατο 48χρονου λοχαγού – Υποβλήθηκε την Τρίτη σε ετήσιες εξετάσεις

Θρήνος στις ένοπλες δυνάμεις, αφού βυθίστηκαν στο πένθος από τον θάνατο 48χρονου λοχαγού, που υπηρετούσε στα Ρίζια Ορεστιάδος και “έφυγε” ξαφνικά προχθές από ανακοπή καρδιάς.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά το kranosgr και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο άτυχος στρατιωτικός ήταν παντρεμένος στην Ορεστιάδα και καταγόταν από τη Θεσσαλία. Αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια πρόβας χορευτικού σε σύλλογό που ήταν μέλος και αποφάσισε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδος προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς. Παρ’ ότι αυτό βρισκόταν περίπου διακόσια μέτρα από το σημείο που ήταν, κατά τη διάρκεια της μετάβασης του υπέστη ανακοπή και έχασε τη ζωή του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη Τρίτη ο λοχαγός πέρασε από την καθιερωμένη ετήσια ιατρική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε και σε απλό καρδιογράφημα, αλλά και κάποιες άλλες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν βγαίνουν φυσικά άμεσα.
Ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του που βρίσκεται στην περιοχή της Ελασσόνας. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος εκτός από την οικογένεια και τους συγγενείς του και πολλούς συναδέλφους του οι οποίοι τον γνώριζαν και έπαθαν σοκ στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*