Σαμοθράκη: Αφγανή έφτασε με βάρκα, γέννησε στο νησί και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Αφγανή έφτασε με βάρκα, γέννησε στο νησί και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά σε μια διαφορετική διάσωση βρέθηκαν την Παρασκευή οι άνδρες του Λιμενικού στην περιοχή της Σαμοθράκης, αφού μεταξύ των 31 Αφγανών που εντόπισαν σε βάρκα και διέσωσαν, βρισκόταν και μια γυναίκα που ήταν έγκυος και γέννησε αμέσως μετά το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Η λέμβος εντοπίστηκε ανατολικά της Σαμοθράκης και μετά την διάσωση των επιβαινόντων από το σκάφος του Λιμενικού, μία γυναίκα αφγανικής υπηκοότητας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Σαμοθράκης όπου και γέννησε. Η μητέρα και το βρέφος μεταφέρθηκαν στη συνέχεια με ελικόπτερο super puma της Πολεμικής μας Αεροπορίας στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Σίγουρα το συγκεκριμένο γεγονός ήταν κάτι το διαφορετικό, στους καθημερινούς πλέον εντοπισμούς και διασώσεις που γίνονται από τους άνδρες του Λιμενικού και στην θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης και της Αλεξανδρούπολης.

Έρευνα διάσωση και γεννητούρια στη Σαμοθράκη!!!Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε λεμβος με ΠΕΠ ανατολικά της Σαμοθράκης. Μετά την διάσωση τους από σκάφος της υπηρεσίας μας μία γυναίκα, αφγανικής υπηκοότητας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Σαμοθράκης όπου και γέννησε. Η μητέρα και το βρέφος μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο super puma της πολεμικής αεροπορίας στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Gepostet von Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Θράκης am Freitag, 18. Oktober 2019