Αλεξανδρούπολη: Τα πλαστικά καπάκια έφεραν ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο – Ευχαριστήριο του Πολυκοινωνικού

Αλεξανδρούπολη: Τα πλαστικά καπάκια έφεραν ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο – Ευχαριστήριο του Πολυκοινωνικού

Ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο, έφερε η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών από πολλές πλευρές και γι’ αυτό ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Νίκος Ραπτόπουλος μαζί με την διοίκηση, ευχαριστούν όσους συνέβαλλαν σε αυτό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

“Ο Πρόεδρος του και τα μέλη του Δ.Σ. του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης ευχαριστούν θερμά όλες τις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Δ.Π.Θ., κ.ά.), τους ένστολους, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους καταστηματάρχες και γενικά όλους όσοι έχουν την κοινωνική ευαισθησία να συγκεντρώνουν πλαστικά καπάκια, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην πρωτοβουλία αυτή του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ».

Με τη συλλογή πλαστικών καπακιών το «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» προμηθεύτηκε ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο και ειδική περπατούρα, για την ανακούφιση και μερική αποκατάσταση της υγείας συμπολιτών, που τα έχουν ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν .

Υπενθύμιση και παράκληση – για μια ακόμη φορά – τα καπάκια που συγκεντρώνονται να είναι ΜΟΝΟ από νερά και αναψυκτικά”.

Προσφορά σαρδέλες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση εμπορίας ιχθύων «GOLDEN DEAL» για την χορηγία μεγάλης ποσότητας ψαριών (σαρδέλες) για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ.

Η κατάθεση ψυχής εκ μέρους σας απέδειξε περίτρανα, ότι τέτοιες ώρες με αγάπη και αλληλεγγύη φέρνουμε κοντά σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια, εκείνους που μπορούν και έχουν την καλοσύνη να βοηθήσουν.

Τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης δίνουν ελπίδα και ώθηση στην ελληνική κοινωνία και συγχρόνως δίνουν κουράγιο και δύναμη στους οικονομικά ανήμπορους συμπολίτες μας.

Με αγάπη και αλληλεγγύη αλλάζουμε την ζωή μας αλλάζουμε τον τόπο μας…

Να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας και να έχετε καλές δουλειές.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*