Γνωστή δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης, “ξάπλωσε” με Kick Boxing κακοποιό στο Παρίσι

Γνωστή δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης, “ξάπλωσε” με Kick Boxing κακοποιό στο Παρίσι

Είναι γνωστή δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης, αλλά ασχολείται παράλληλα και με το Kick Boxing, ως αθλήτρια του συλλόγου Α.Σ. Απόλλων που έχει επικεφαλής τον Master Ιωάννη Ζάχο. ¨Οσα έμαθε στο συγκεκριμένο άθλημα της φάνηκαν πολύτιμα σε πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι, όπου με δυο χτυπήματα “ξάπλωσε” κακοποιό που στο μετρό της γαλλικής πρωτεύουσας επιχείρησε να την κλέψει.  

Πρόκειται για την δικηγόρο Άννα Σαακίδου και το περιστατικό που συνέβη στις 15 Οκτωβρίου γνωστοποίησε ο ίδιος ο προπονητής-δάσκαλος της Ιωάννης Ζάχος, γράφοντας: “Ένα περιστατικό πού συνέβη σήμερα 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7.30 το βράδυ στο Μετρό του Παρισιού στην Γαλλία. Έχει να κάνει με την μαθήτρια του Α.Σ. Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως Σαακίδου Άννα, γνωστή δικηγόρο εδώ στην πόλη μας. Δέχτηκε επίθεση από ένα κακοποιο μέσα στο Μετρό. Φυσικά ο τύπος ξαπλώθηκε με δύο χτυπήματα από την Άννα. Δεν ήξερε ότι είναι κάτοχος Μαύρης Ζώνης 1ου Dan στο Kick Boxing από την ΠΟΚ.

Καταρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι, που με απόλυτη ψυχραιμία κατάφερε την εξουδετέρωση του κακοποιού σε δευτερόλεπτα. Τελικά η σκληρή εκπαίδευση στο Kick Boxing βοηθά σε δύσκολες στιγμές.

 

 

Ένα σχόλιο

  1. Ναι πως

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*