Δήμος Διδυμοτείχου: Συνεδριάζει σήμερα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ ο περιφερειακός δρόμος δόθηκε ήδη στην κυκλοφορία!!!

Δήμος Διδυμοτείχου: Συνεδριάζει σήμερα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ ο περιφερειακός δρόμος δόθηκε ήδη στην κυκλοφορία!!!

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προκειμένου τα μέλη της να συζητήσουν σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί για λήψη ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω εκτέλεσης έργων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, τα οποία όμως έχουν… τελειώσει από την περασμένη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Εντάξει, η νέα δημοτική αρχή βρίσκεται ακόμα στην αρχή της θητείας της, είναι άπειρη σε κάποια ζητήματα, αλλά ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου που μάλιστα είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και υπογράφει την σχετική πρόσκληση στα μέλη της, το… τερμάτισε. Γιατί απέστειλε την πρόσκληση την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ενώ τα έργα ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 17 του μήνα, μια ημέρα νωρίτερα δηλαδή και ο περιφερειακός δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία, όπως πρώτο έγραψε το Evros-news.gr.

Για του λόγου το αληθές και τους… άπιστους Θωμάδες δείτε και την σχετική πρόσκληση:

Από την στιγμή λοιπόν που το έργο ολοκληρώθηκε στις 17 του μήνα, έπαψε πλέον η κίνηση να γίνεται μέσα από την πόλη με παράκαμψη της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο θέμα όπως βλέπετε είναι το μοναδικό προς συζήτηση,. θα έπρεπε η συγκεκριμένη συνεδρίαση να ακυρωθεί. Φυσικά δεν έπρεπε καν να σταλεί η πρόσκληση, αφού μια ημέρα νωρίτερα είχαν ολοκληρωθεί τα έργα. Μιλάμε ότι τέτοια ευτράπελα ούτε επί του… γίγαντα Παρασκευά Πατσουρίδη δεν γίνονταν.

-Διδυμότειχο: Δόθηκε στην κυκλοφορία πριν λίγο ο περιφερειακός του κάθετου άξονα (φωτό)