Χρυσό μετάλλιο και στο διεθνές τουρνουά Greece Open G1 της Χαλκίδας ο Μιχάλης Βαϊλεζούδης απ’ την Ορεστιάδα

Χρυσό μετάλλιο και στο διεθνές τουρνουά Greece Open G1 της Χαλκίδας ο Μιχάλης Βαϊλεζούδης απ’ την Ορεστιάδα

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο προσέθεσε στην συλλογή του ο αθλητής Μιχάλης Βαϊλεζούδης του ΑΚ Ορεστιάδας, στο διεθνές  βαθμολογούμενο (για Παγκόσμιο πρωτάθλημα) τουρνουά Greece Open G1 που διεξήχθη στην Χαλκίδα, με την συμμετοχή περισσότερων από 800 αθλητών και αθλητριών του Ταε-κβο-ντό  από 31 χώρες.

Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε στην κατηγορία Εφήβων στα -65 κιλά και κατέκτησε την πρώτη θέση και κρέμασε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο στήθος. Είχε προηγηθεί η πρωτιά και στο τουρνουά της Χρυσούπολης που πραγματοποιήθηκε 13 Οκτωβρίου στην Χρυσούπολη Καβάλας, αποδεικνύοντας και επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία και την πολύ καλή δουλειά που κάνει με τον προπονητή του Βύρωνα Τσολακίδη, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού και επικεφαλής του συλλόγου του Χρήστου Σαπαρίδη, που ως γνωστόν ανέδειξε και την Ολυμπιονίκη μας Μόρφω Δροσίδου.

Η επιτυχία και η πρώτη θέση του Μιχάλη Βαϊλεζούδη γίνεται ακόμα σημαντικότερη, από το γεγονός ότι υπήρχε έντονος ανταγωνισμός και πολύ υψηλό επίπεδο στο σπουδαίο τουρνουά της Χαλκίδας, λόγω της παρουσίας πολύ καλών αθλητών από τις 30 άλλες χώρες που πήραν μέρος, αλλά φυσικά και από την Ελλάδα.