Ο καθένας με τον… πόνο του, στη συνάντηση Βασίλη Μαυρίδη-Άδωνι Γεωργιάδη

Ο καθένας με τον… πόνο του, στη συνάντηση Βασίλη Μαυρίδη-Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη είχε στην Αθήνα ο Βασίλης Μαυρίδης. Οι δυο τους είναι γνωστό ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού ο δήμαρχος Ορεστιάδας ήταν ένας από τους 50 που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως έγραψε ο ίδιος ο κ.Γεωργιάδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, συζήτησαν για “τις αναπτυξιακές μελέτες του Δήμου και την αναγκαιότητα προσέλκυσης νέων Επενδύσεων”. Ελπίζουμε αυτές οι μελέτες να μην είναι σαν αυτή για τον ηλεκτροφωτισμό του δήμου Ορεστιάδας, που έγινε από την εταιρεία Com&com του Θεσσαλονικιού Θάνου Κουλουτμπάνη, με τον οποίο είναι φίλοι τόσο ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Βασίλης Μαυρίδης. Γιατί με βάση αυτή προσπάθησε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο δεύτερος να περάσει το έργο ηλεκτροφωτισμού ύψους 6 εκατ. ευρώ σε ιδιώτη, αλλά μετά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης την απέσυρε. Ούτε οι νέες επενδύσεις σαν την συγκεκριμένη, που όσοι γνωρίζουν καλά τα συγκεκριμένα ζητήματα τονίζουν κατηγορηματικά ότι ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ αν επιλεγεί να δοθεί το συγκεκριμένο έργο σε ιδιώτη!!!

Όσο για τον… χιουμοριστικό σχολιασμό της φωτογραφίας τους, είναι γνωστή η περιβόητη δήλωση του Άδωνι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι στον Έβρο δεν περνάει πλέον κανένας λαθρομετανάστης, για την οποία οι Εβρίτες ακόμα… πιάνουν την κοιλιά τους από τα γέλια.