Δήμος Αλεξανδρούπολης: Η προσπάθεια για καθαρό δήμο θα συνεχιστεί αμείωτη. Πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Η προσπάθεια για καθαρό δήμο θα συνεχιστεί αμείωτη. Πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται

Στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, βρίσκεται η καθαριότητα, όπως επισημαίνει με ανακοίνωση του ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Επίσης ευχαριστεί τους πολίτες που την στηρίζουν με τις υποδείξεις, τις συστάσεις, τις προτάσεις και την κριτική τους και ξεκαθαρίζει πως ήδη άρχισαν να επιβάλλονται πρόστιμα από την Δηγμοτική Αστυνομία σε όσους δεν συμμορφώνονται. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Από την 1η ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η καθαριότητα κατέλαβε την 1η θέση στην καθημερινή Ατζέντα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη.

Οι εργαζόμενοι και το πολιτικό προσωπικό στον τομέα καθαριότητας, εργάζονται πυρετωδώς σε 24ωρη βάση για να βελτιώσουν τα καλώς και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Δόθηκε μια μικρή περίοδος ανοχής, με παρακλήσεις και συστάσεις προς εκείνους τους Δημότες, οι οποίοι για λόγους είτε αμέλειας είτε ανευθυνότητας, επιδεικνύουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στο δικαίωμα όλων για καθαρό περιβάλλον στη γειτονιά, στο χωριό, στην πόλη.

Έχει ήδη ξεκινήσει η επιβολή προστίμων από τη Δημοτική Αστυνομία μέχρι την εξάλειψη φαινομένων που εντοπίστηκαν, όπως:

● η ρίψη μεγάλων τεμαχίων μαρμάρων σε κάδο ανακύκλωσης
● η ρίψη αντικειμένων από εργασίες ανακαίνισης καταστήματος εκτός κάδων, με επακόλουθο την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σε ποδηλατόδρομο.

Ευχαριστούμε τους ενεργούς και ευσυνείδητους συνδημότες μας που στηρίζουν με τις υποδείξεις, τις συστάσεις, τις προτάσεις και την κριτική τους, την προσπάθειά μας.

Η σωστή περιβαλλοντική συμπεριφορά είναι στοιχείο πολιτισμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*