Δυο Εβρίτες εκλέχθηκαν στα κεντρικά όργανα της ΓΣΕΒΕΕ

Δυο Εβρίτες εκλέχθηκαν στα κεντρικά όργανα της ΓΣΕΒΕΕ

Δυο Εβρίτες εκλέχθηκαν στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών  Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), κατά το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ (51 έδρες) η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΒΡΟΥ επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη θετική της παρουσία μέσω των δράσεων της, εκλέγοντας στο σώμα Πανελλήνια τον Πρόεδρό της κ. Μπέλλα Αθανάσιο σε εξαιρετικά καλή εκλογική θέση, όπως και το άλλο μέλος της , τον Ταμία κ. Χατζάκη Τριαντάφυλλο στην Ελεγκτική επιτροπή.

Εγκρίθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης της Συνομοσπονδίας, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ΓΣΕΒΕΕ έχει στην δύναμή της 78 Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων εκ των οποίων 49 τοπικές, 28 κλαδικές και 1 συνταξιούχων με 140.000 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΒΡΟΥ:

“Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο η παρουσία μας είναι αναβαθμισμένη, καλή και δημιουργική θητεία, κοντά στις αγωνίες και τα προβλήματα των μικρομεσαίων και των πολύ μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων που το έχουν τόσο ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η επιχειρηματικότητα θα πάρει τη θέση που της αρμόζει στην κοινωνία και στην οικονομία. Σ’ αυτό η ΓΣΕΒΕΕ έχει τον πλέον σημαντικό ρόλο στην πρόταση, τη δράση και τη διαχείριση των προβλημάτων προς την πολυπόθητη ανάπτυξη”.