Τρεις διακινητές λαθρομεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί σε Μάνδρα και Φέρες

Τρεις διακινητές λαθρομεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί σε Μάνδρα και Φέρες

Συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες στο νομό Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, ένας 49χρονος στην μία περίπτωση και ένας 32χρονος με 30χρονο οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά 12 λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,  στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου (στο ύψος του οικισμού Μάνδρας), αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) λαθρομετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 32χρονο και τον 30χρονο, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία, καθόσον κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Ρουμανίας.