Στο Σουφλί βρέθηκε ιγκόγνιτο για επαγγελματικούς λόγους, η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη

Στο Σουφλί βρέθηκε ιγκόγνιτο για επαγγελματικούς λόγους, η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη

Στο Σουφλί βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας ιγκόγνιτο και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθαρά για επαγγελματικούς λόγους.

Η παρουσία της κρατήθηκε μυστική, αφού βρέθηκε στην πόλη του μεταξιού για θέματα που αφορούν την πασίγνωστη διεθνώς εταιρεία της “Zeus+Dione”, για την οποία προμηθεύεται μεταξωτά υφάσματα από την μεταξουργεία του Κώστα Μουχταρίδη, με τον οποίο και συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια που έχει δώσει ιδιαίτερο “βάρος” στην κατασκευή ενδυμάτων και αξεσουάρ από μεταξωτά υφάσματα. Άλλωστε ο κ.Μουχταρίδης έχει στην βιοτεχνία του ειδικό τομέα που παράγει υφάσματα μόνο για τις ανάγκες της εταιρείας της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε παλαιότερη παρουσία της στην Μεταξουργεία Μουχταρίδη, ξεναγεί τον τότε Κινέζο πρέσβη που είχε επισκεφθεί το Σουφλί και τον ενημερώνει για την αξιοποίηση από την εταιρεία της των μεταξωτών Σουφλίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η κ.Μητσοτάκη ήρθε το πρωί στον Έβρο και μετά την προσγείωση της στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, έφυγε για το Σουφλί. Εκεί αφού είχε συνεργασία και συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα με τον Κώστα Μουχταρίδη, στη συνέχεια πήγαν για φαγητό με τον ίδιο και την σύζυγο του στην Δαδιά και συγκεκριμένα στην γνωστή Ταβέρνα “Φωλιά του Πελαργού”, την οποία παλαιότερα είχε επισκεφθεί και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την επίσκεψη του στον Έβρο.

Εκτός της συζύγου του Πρωθυπουργού και μιας συνεργάτιδας της από την Αθήνα και το ζεύγος Μουχταρίδη, στο γεύμα προσκλήθηκε και πήρε μέρος και ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν έχουν μαζί με την γυναίκα του, την δικηγόρο Δέσποινα Μπουρουτζίδου (δεν ήταν στο γεύμα πάντως), άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η ταβέρνα “Φωλιά του Πελαργού” στην Δαδιά, όπου γευμάτισε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, με το ζεύγος Μουχταρίδη και τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο

Αν και η επίσκεψη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ήταν ιδιωτική και είχε επαγγελματικό αντικείμενο, όπως είναι φυσικό υπήρχαν μέτρα ασφαλείας μια και πρόκειται για την σύζυγο του Πρωθυπουργού της χώρας.

2 Σχόλια

  1. Φαντάζομαι, πως εννοείτε «ινκόγκνιτο» (incognito). 😛

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*