Αλεξανδρούπολη: Αυτό το επικίνδυνο… πράμα είναι παιδική χαρά;

Αλεξανδρούπολη: Αυτό το επικίνδυνο… πράμα είναι παιδική χαρά;

Άκουσε συμπολίτης μας σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη να επαίρεται για το έργο της απελθούσας δημοτικής αρχής στο θέμα των παιδικών χαρών, πήγε σήμερα το πρωί τα παιδιά του στο πάρκο πίσω από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος και αντίκρισε αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση.

Μας έστειλε λοιπόν τις φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και παρεμβάσεων από την δημοτική αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες της, αλλά φυσικά και την απαράδεκτη νοοτροπία… κάφρων πολιτών της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι δεν σέβονται τίποτα και βανδάλισαν τον χώρο. Σπασμένα όργανα, κούνιες με κομμένες αλυσίδες, ο χώρος επικίνδυνος να τραυματιστούν τα παιδιά αν πέσουν κάτω, σκουριασμένα όργανα ή σπασμένα.

“Ελπίζω τουλάχιστον όσα άκουσα, ότι προγραμματίζονται έργα για νέες παιδικές χαρές και μάλιστα δίνεται προτεραιότητα από τη νέα δημοτική αρχή σε αυτό, να γίνουν πραγματικότητα. Γιατί κυριολεκτικά σε… πιάνει η ψυχή σου με όσα είδα στην συγκεκριμένη. Κι αντί για αυτοκριτική ακούσαμε να επαίρονται κάποιοι”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε τις φωτογραφίες του κατοίκου της Αλεξανδρούπολης, τον οποίο ευχαριστούμε για τις καταγγελίες και το… επιτόπιο ρεπορτάζ.