Παρουσία των Ομοσπονδιακών τεχνικών Τσολακίδη, Ζαχαριάδη ξεκινάει τη σεζόν ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Παρουσία των Ομοσπονδιακών τεχνικών Τσολακίδη, Ζαχαριάδη ξεκινάει τη σεζόν ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

 Με τον καθιερωμένο αγιασμό του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή άλλη 3 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, παρουσία των Ομοσπονδιακών προπονητών της ενόργανης γυμναστικής Βασίλη Τσολακίδη και Ιωάννη Ζαχαριάδη, ξεκινάει τη σεζόν ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης.

Ο Βασίλης Τσολακίδης είναι Ολυμπιονίκης με Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς τίτλους, εκπροσωπώντας επάξια τον Ελληνικό αθλητισμό. Επίσης ο παγκόσμιος κώδικας έχει (2) ασκήσεις του στους παράλληλους ζυγούς, που φέρουν το όνομά του. Ο Ιωάννης Ζαχαριάδης ως αθλητής ήταν μέλος τις εθνικής ανδρών με πολλούς Πανελλήνιους τίτλους. Η προσφορά τους σημαντική στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής.

Ο αγιασμός και το ξεκίνημα για την φετινή χρονιά θα γίνει και πάλι στο ΤΟΛ Μαίστρου, αφού τόσα χρόνια παρά τις υποσχέσεις της απελθούσας δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη, δεν δόθηκε λύση για την στέγαση του συλλόγου που τόσες διακρίσεις έχει φέρει στην Αλεξανδρούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*