Άνοιξε από χθες το βράδυ ο κόμβος της Μέστης στην Εγνατία Οδό – Ταλαιπωρία τέλος

Άνοιξε από χθες το βράδυ ο κόμβος της Μέστης στην Εγνατία Οδό – Ταλαιπωρία τέλος

Αποκαταστάθηκε από χθες το βράδυ η κυκλοφορία στον κόμβο της Μέστης, που ήταν κλειστός για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω της κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, αποφάσισε την άρση των μέτρων απαγόρευσης των οχημάτων που προέβλεπε η αρχική απόφαση, από την 20:00 ώρα της 26-10-2019, καθόσον σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. θα αποδοθεί την ως άνω ώρα στην κυκλοφορία ολόκληρος ο Κόμβος Μέστης και ως εκ τούτου εξέλειπαν οι λόγοι για τους οποίους εκδόθηκε αυτή.

Στο διάστημα που είχε κλείσει ο κόμβος της Μέστης γινόταν εκτροπή κυκλοφορίας εκτός Εγνατίας Οδό για όσους κατευθύνονταν από και προς την Αλεξανδρούπολη για την Κομοτηνή, λόγω της κατασκευής σταθμού πλευρικών διοδίων στην περιοχή, που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2020.

Πριν λίγες ημέρες είχαν υπάρξει έντονες αντιδράσεις, επειδή η διοίκηση της Εγνατίας Οδού ζήτησε και πήρε τρίτη παράταση για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον κόμβο της Μέστης ως τις 11 Νοεμβρίου, αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή των πλευρικών σταθμών διοδίων ανέφερε ότι θα ολοκληρωνόταν μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Τέλος καλό όμως όλα καλά από χθες το βράδυ 26 Οκτωβρίου.