Γ’ εθνική: Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας για την Ένωση Αλεξανδρούπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Γ’ εθνική: Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας για την Ένωση Αλεξανδρούπολης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Δεύτερο θετικό αποτέλεσμα πήρε εντός έδρας η νεοφώτιστη στην Γ’ εθνική Ένωση Αλεξανδρούπολης, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ισχυρό Πανσερραϊκό, μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο «Φώτης Κοσμάς».

Κόντρα στο φαβορί της κατηγορίας για άνοδο, το μαχητικό συγκρότημα του Νίκου Ουσταμπασίδη πήρε λευκή ισοπαλία και έναν πολύτιμο βαθμό, καταφέροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο του να μην δεχθεί γκολ. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο λόγω και των αγώνων Κυπέλλου και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αν ήταν πιο προσεκτική, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε περίπτωση που ο Καρακασίδης στο πρώτο μέρος και ο Μάζης στην επανάληψη ήταν πιο εύστοχοι.

Οι παίκτες της  Ένωσης Αλεξανδρούπολης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 3ο με το σουτ του Γεωργατζόπουλου να περνά ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Σοϊμελεζόγλου. Στο 20ο ο Καρακασίδης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον  Σοϊμελεζόγλου αλλά νικήθηκε  από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού. Στο 33ο ο Αλέξανδρος Ζέρης απείλησε με μακρινό σουτ αλλά ο Συνοδινός  έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 58ο ο Ραφαήλ Σοϊμελεζόγλου με επέμβαση του δεν επέτρεψε στον Μάζη να πετύχει γκολ με σουτ ενώ  δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Λεωνίδα Καστριτσέα  δεν ανησύχησε τον Συνοδυνό.  Στο 89ο ο Καρακασίδης νικήθηκε και πάλι από τον Σοϊμελεζόγλου σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά. Σε βάρος του υπήρξαν διαμαρτυρίες στο τέλος από τους γηπεδούχους για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καστριτσέα του Πανσερραϊκού που όμως δεν την έδειξε.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Συμεωνίδης (83′ Γκουντενούδης), Μάζης (90+1′ Σιμτσάκης), Καρακασίδης, Παπαοικονόμου (72′ Ευθυμιάδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Σοϊλεμέογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κάλι (54′ λ.τρ. Μπάρδας), Τριανταφύλλου (46′ Πινιώτης), Ντιαλό, Ψάλτης, Παπαβασιλείου (46′ Γκούρτσας), Κόντσι, Ομπόσου (78′ Πτηνόπουλος).

Πηγή: thrakisports.gr