Εντυπωσίασε ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης απ’ την Αλεξανδρούπολη στο The Voice και τους ξεσήκωσε να χορέψουν ποντιακά (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσίασε ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης απ’ την Αλεξανδρούπολη στο The Voice και τους ξεσήκωσε να χορέψουν ποντιακά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ακόμα Θρακιώτης, με καταγωγή από την Ξάνθη αλλά με έντονη μουσική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη όπου είναι πάρα πολύ γνωστός, ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, τραγουδώντας το “Hijo de la luna” εντυπωσίασε στο αποψινό επεισόδιο του “The Voice of Greece” που προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αν και διάλεξε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στη συνέχεια του μουσικού διαγωνισμού, αφού ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου ήταν οι δυο κριτές που τους άρεσε η φωνή του και… γύρισαν την καρέκλα τους. Αυτός επέλεξε τελικά να συνεχίσει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήρθε όταν ο ξάδερφος του που επίσης ονομάζεται Γιάννης Τσαρσιταλίδης, βρέθηκε στην σκηνή με την ποντιακή λύρα, έπαιξε ένα πολύ γνωστό τραγούδι και με την παρότρυνση του Θρακιώτη τραγουδιστή, ξεσηκώθηκαν και χόρεψαν τόσο η Παπαρίζου όσο και ο Ρουβάς, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε ποντιακά που είναι και από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης είναι πολύ γνωστός στην Αλεξανδρούπολη και την Θράκη γενικότερα και ο ίδιος έστειλε πολλές φορές απόψε χαιρετισμούς σε φίλους και γνωστούς, όπως τον Κώστα Κάλλια. Αυτός άλλωστε έγραψε την μουσική και ο Πασχάλης Μπούρας τους στίχους στο τραγούδι “Καράβι που ψάχνει στεριά”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018 από την δισκογραφική εταιρεία Zoe Music  της Σαμοθρακίτισσας συνθέτιδας και βιρτουόζου του ακορτνεόν Ζωής Τηγανούρια. Το video clip είχε γυριστεί μάιστα σε Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη.