Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του ναυαγίου στο λιμάνι – Επίσκεψη του νέου Αρχηγού Λιμενικού

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του ναυαγίου στο λιμάνι – Επίσκεψη του νέου Αρχηγού Λιμενικού

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ανέλκυση του ναυαγίου της βυθοκόρου “ΌΛΓΑ” από τη λιμενολεκάνη του προβλήτα του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με την συνδρομή φυσικά του Αμερικανικού Ναυτικού, αφού οι ΗΠΑ διέθεσαν το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ για τις συγκεκριμένες εργασίες.

Τα ευχάριστα νέα για την ολοκλήρωση της ανέλκυσης δημοσιοποίησε με ανάρτηση του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, μαζί με φωτογραφίες που περιλαμβάνουν και την σημερινή επίσκεψη του νέου Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχου Θεόδωρου Κλιάρη στο λιμάνι και τον ΟΛΑ, που κατά σύμπτωση συνέπεσε με την συγκεκριμένη θετική εξέλιξη.

Ο κ.Χατζημιχαήλ, που στις φωτογραφίες διακρίνεται μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΑ Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και τον Αρχηγό του Λιμενικού, ευχαρίστησε για την ολοκλήρωση ανέλκυσης του ναυαγίου το Αμερικανικό Ναυτικό, και τις εταιρείες Donjon Marine Co. Inc., Five Oceans Salvage, Chatzigavriil Salvage & Towage και την εταιρεία δυτών του Κώστα Νιζάμη.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*